Αθλητικά

Αλλάζουν τα πάντα Σλούκας και Βιλντόσα στον ΠΑΟ – Αυτός εντυπωσίασε τους πάντες

Αλλάζουν τα πάντα Σλούκας και Βιλντόσα στον ΠΑΟ - Αυτός εντυπωσίασε τους πάντες

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια τους ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Εργκίν Αταμάν να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα και να τρίβει τα… χέρια του ενόψει συνέχειας.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Γιώργος Πετρίδης: Για τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά που έδωσε ο Παναθηναϊκός μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους Σλούκα, Βιλντόσα, αλλά και στον Μπαλτσερόφσκι.

Για τα φιλικά  με Κλουζ και Περιστέρι: «Έλειπε η μισή ομάδα οπότε δεν μπορούμε να κρατήσουμε και πολλά. Αυτό που φαίνεται είναι ότι η ποιότητα έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικά στα γκαρντ, Σλούκας και Βιλντόσα κάνουν πράγματα που δεν τα είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του τα προηγούμενα χρόνια»

Για τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα: «Πάρα πολύ θετικός ο Μπαλτσερόφσκι, δίνει ξεχωριστά πράγματα στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Έχει θεματάκια στην άμυνα, όμως αυτό μπορείς να το καλύψεις με Χουάντσο ή Παπαπέτρου στην ίδια πεντάδα. Ο Γκάι έχει μείνει λίγο πίσω, πρέπει να προσαρμοστεί στις υψηλότερες απαιτήσεις».

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top