Αθλητικά

Ανακοινώνει Αταμάν και τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ – Πληρώνει μπάι-αουτ για τον… νέο Μίσιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νο1 στόχος και οι δύο επιλογές από την Ευρωλίγκα. Ο Τούρκος προπονητής θα αναλάβει τα ηνία του Τριφυλλιού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ήδη χτίσει τη νέα ομάδα. Ποιοι παίκτες είναι στην πράσινη λίστα;

Οι εορταστικές μέρες, μέρες ξεκούρασης φτάνουν στο τέλος τους και από αύριο οι περισσότεροι θα επιστρέψουν στον…πάγκο τους. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς μάλιστα σε λίγες μέρες ξεκινούν τα πλέι-οφ και οι αναμετρήσεις του με τον Κολοσσό.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι οι «πράσινοι» δουλεύουν πολύ παράλληλα για την επόμενη μέρα και ήδη ως γνωστόν έχουν κάνει κάποια πράγματα, όπως είναι η απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα.

Το θέμα του προπονητή είναι εκείνο, που «καίει» περισσότερο, αλλά κι αυτό έχει μπει στην τελική ευθεία: πριν, λοιπόν, φύγει ο Απρίλης, όλα δείχνουν ότι θα έχει κλείσει ο Εργκίν Αταμάν. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Τούρκος προπονητής θα είναι ο νέος κουμανταδόρος του εξάστερου. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης ολοκληρώνει τον κύκλο του στην Εφές και έρχεται στην Ελλάδα για μία ακόμη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

To Top