Ελλάδα

Αναστάτωση σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα

ptisi1

Αναστάτωση σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στην πτήση Α3616 της αεροπορικής εταιρείας Aegean που έχει ξεκινήσει από το Παρίσι και βρισκόταν καθ’ οδόν προς την Αθήνα. Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως ένας από τους επιβάτες συμπεριφερόταν απροσάρμοστα. Φώναζε στους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και τους έφτυνε. Τη μία γελούσε δυνατά, την άλλη ούρλιαζε. Την ώρα που είχε σερβιριστεί το φαγητό, έλεγε «δεν τρώω τα σ…α σας, είμαι βίγκαν».

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα σταμάτησε τη διάθεση του φαγητού στους επιβάτες προκειμένου να μην γίνει χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από επιβάτη που βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, μεταφέρθηκαν όσοι κάθονταν κοντά του, στις θέσεις της business.

Ο «περίεργος» επιβάτης κάποια στιγμή εμφάνισε το κοράνι, το οποίο έχοντας αγκαλιά, φώναζε στους συνεπιβάτες του πως θα τους ανατινάξει και θα τους τιμωρήσει ο Αλλάχ. Μάλιστα, προς το τέλος της πτήσης και λίγο πριν την προσγείωση, ζήτησε ένα ποτήρι νερό, το οποίο μια αεροσυνοδός του πρόσφερε με ευγένεια.

Ο πιλότος και το πλήρωμα διαχειριζόμενοι άψογα και με απόλυτο επαγγελματισμό το περιστατικό, ενημέρωσαν τον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα καθέκαστα. Παράλληλα, άμεση προτεραιότητα, μαζί με την ασφάλεια, ήταν η πτήση να προσγειωθεί κανονικά στον τελικό προορισμό της, δίχως να πάει σε κάποιον άλλο αερολιμένα.

Μάλιστα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπήρχε κινητοποίηση, προκειμένου να προσαχθεί ο επιβάτης μόλις προσγειωθεί το αεροσκάφος τύπου Airbus A321. Όλα κύλισαν βάσει σχεδιασμού και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 22:33, με τους επιβάτες να αποχωρούν χωρίς να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και να γίνεται ιδιαίτερα μνεία στον επαγγελματισμό που έδειξε το πλήρωμα της Aegean.

ptisi
Οι αστυνομικοί περιμένουν να αποβιβαστεί ο κόσμος και μετά να προσαχθεί ο άντρας που δημιούργησε την αναστάτωση στην πτήση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο αεροδρόμιο του Παρισιού είχαν αντιληφθεί πως ο συγκεκριμένος επιβάτης φερόταν περίεργα αλλά τον άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, μεταφέροντας ουσιαστικά το πρόβλημα στην πτήση.

To Top