Πολιτική

Αντίδραση Ολυμπιακού για Κατσαφάδο στη σύσκεψη για το UEFA Super Cup

22 3

Αντίδραση Ολυμπιακού για Κατσαφάδο στη σύσκεψη για το UEFA Super Cup

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με τη συμπεριφορά του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το UEFA Super Cup που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του», αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

To Top