Ελλάδα

Απίστευτο σκηνικό στην Κέρκυρα: Άγνωστοι ρίχνουν σκυλιά μέσα σε καταφύγιο από μεγάλο ύψος

skulos 1

Απίστευτο σκηνικό στην Κέρκυρα: Άγνωστοι ρίχνουν σκυλιά μέσα σε καταφύγιο από μεγάλο ύψος

Ένα πρωτόγνωρο και παράξενο γεγονός έπιασε στην κάμερα της ασφάλειάς της φιλοζωική οργάνωση στην Κέρκυρα, όταν κατέγραψε 2 ανθρώπους να ρίχνουν σκυλιά μέσα στο καταφύγιό τους. Όπως φαίνεται στο βίντεο, χωρίς να σκεφτούν την υγεία των σκυλιών, οι δράστες περνούν τα σκυλιά πάνω από τον φράχτη και τα ρίχνουν από μεγάλο ύψος.

Η Uta Engelhardt, μέλος της ομάδας Tierhilfe Korfu e.V. από την Κέρκυρα, δημοσίευσε εικόνες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα οι δράσεις των δύο ανθρώπων εις βάρος των σκυλιών. Στα βίντεο, οι άνθρωποι οδηγούν τα σκυλιά προς το καταφύγιο, κρατώντας μια σκάλα. Στη συνέχεια, μόλις φτάνουν στον φράχτη του καταφυγίου, στήνουν τη σκάλα και ρίχνουν τα σκυλιά ένα – ένα μέσα στο καταφύγιο.

Η γυναίκα που ανέβασε τα βίντεο ανέφερε πως έως τώρα, οι ίδιοι δράστες έχουν ρίξει μέσα στο καταφύγιο 21 σκυλιά, ενώ ανέφερε πως «δέχονται τα σκυλιά να πληγωθούν η/και να κουβαλάνε αρρώστιες μέσα στο καταφύγιο που κινδυνεύουν τα δικά μας σκυλιά».

Διαβάστε την ανάρτησή της εδώ:

«Ποιος είδε κάτι; Είναι τώρα μερικές εβδομάδες που μας ρίχνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα σκυλιά από το πορτόνι μέσα στη νύχτα. Οι κάμερες που έχουμε βάλει δείχνουν ότι πάντα πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους. Τις τελευταίες εβδομάδες ήτανε συνολικά 21 σκυλιά! 21 σκυλιά!! Φτάσαμε στα όριά μας. Όχι μόνο χρηματικά αλλά και από χώρο στο τμήμα απομόνωσης που είναι λίγες οι θέσεις.

Οι λεγόμενοι «βοηθοί» που ρίχνουν τα σκυλιά πάνω από το πορτόνι δέχονται τα σκυλιά να πληγωθούν η/και να κουβαλάνε αρρώστιες μέσα στο καταφύγιο που κινδυνεύουν τα δικά μας σκυλιά.  Πάνω από αυτό μερικά από τα σκυλιά που ρίξανε παθαίνουν φόβους και πανικό που τους μένει. Ακόμα φρικάρουν όταν βλέπουν σκοινιά.

Η προστασία ζωών δεν είναι να πιάσεις σκυλιά και να τα ρίχνεις στο πιο κοντινό καταφύγιο. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ή αναγνωρίζει τα άτομα στα βίντεο να μας επικοινωνήσει. Θα διατηρήσουμε διακριτικά τις πληροφορίες αυτές».

Please share – bitte teilen !Ποιός είδε κάτι?είναι τώρα μερικές εβδομάδες που μας ρίχνουν σχεδόν καθε εβδομάδα…

Posted by Uta Engelhardt on Tuesday, October 10, 2023

Posted by Uta Engelhardt on Tuesday, October 10, 2023

To Top