Αθλητικά

Απίθανες δηλώσεις ξένου άσου – Έκανε… διακοπές στον Άρη και “έκατσε” στο συμβόλαιό του

Απίθανες δηλώσεις ξένου άσου - Έκανε... διακοπές στον Άρη και "έκατσε" στο συμβόλαιό του

Ο Λερίν Ντουάρτε μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για την περίοδο που βρέθηκε στον Άρη και δήλωσε πως προτίμησε να “κάτσει” στο συμβόλαιο του.

Ο Λερίν Ντουάρτε έμεινε στον Άρη από το 2019 έως το 2022, όμως αγωνίστηκε μόνο σε τρία επίσημα παιχνίδια, αφού τραυματίστηκε σοβαρά και έπειτα δεν υπολογιζόταν.

Πρόσφατα, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην Νορντγουάικ, στην τρίτη κατηγορία της χώρας του, και μίλησε στην ιστοσελίδα «voetbalindebollenstreek» για τη νέα του ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στην παρουσία του στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Τη δεύτερη σεζόν είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο και η τελευταία χρονιά ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος διακοπών. Δεν έπαιξα και ο σύλλογος ήθελε να με διώξει. Στη συνέχεια κάλεσα έναν δικηγόρο. Ήταν ένα καλό συμβόλαιο και συνειδητά επέλεξα να «κάτσω» σε αυτό μέχρι το τέλος».

Συνεχίζοντας: «Πέρασα υπέροχα εκεί (σ.σ. στη Θεσσαλονίκη). Τα παιδιά πήγαν μαζί σε ένα καλό σχολείο. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμενε δύο λεπτά μακριά μου. Τα παιδιά μας τα πήγαιναν πολύ καλά».

To Top