Αθλητικά

Απίθανη αποκάλυψη Κουτλουάι – Τα “γαλλικά” του Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ και ο… δάκτυλος Φενέρ!

Απίθανη αποκάλυψη Κουτλουάι - Τα "γαλλικά" του Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ και ο... δάκτυλος Φενέρ!

Στην αποκάλυψη μιας άγνωστης ιστορίας από τα χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό με προπονητή τον Ζοτς προχώρησε ο Τούρκος παλαίμαχος παίκτης, με τη Φενέρμπαχτσε να έχει την… ευθύνη για όλα.

Ιμπραήμ Κουτλουάι: Δηλώσεις στο τουρκικό περιοδικό Socrates έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και θυμήθηκε μια άγνωστη ιστορία όταν το 2002 οι Πράσινοι αντιμετώπιζαν την Μπασκόνια, την ίδια στιγμή που η αγαπημένη του Φενέρ έπαιζε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, με τον Ίμπο να θέλει να μάθει την εξέλιξη και τον Σέρβο τεχνικό να γίνεται… μελιτζανί.

«Στις 6 Νοεμβρίου 2002, ενώ έπαιζα για τον Παναθηναϊκό, πήγαμε στην Μπασκόνια για ένα εκτός έδρας. Ήταν ανήμερα του ντέρμπι Φενερμπαχτσέ-Γαλατασαράι. Έστειλα ένα μήνυμα στον αδερφό μου πριν από το παιχνίδι λέγοντας: “Γράψε μου αν υπάρχει μπει γκολ”.

Είτε στο ημίχρονο είτε πριν το παιχνίδι, μιλούσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με έπιασε ο Ομπράντοβιτς ενώ προσπαθούσα να ελέγξω το τηλέφωνο χωρίς να το δει κανείς. Έφαγα μία κατσάδα, δεν άντεξα τις φωνές του, αλλά το ξαναέκανα. Εκείνη την ώρα, κοίταξα το τηλέφωνο, ο αδερφός μου έγραψε “Γκολ, γκολ, γκολ, γκολ”. Νόμιζα ότι έστειλε κατά λάθος μήνυμα 4-5 φορές.

Επιστρέψαμε στο γήπεδο, έγινε το ματς και τελείωσε. Όταν επέστρεψα, κοίταξα το τηλέφωνο, ήταν 6-0. Άξιζε η κατσάδα που έφαγα από τον Ομπράντοβιτς», είπε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι.

To Top