Αθλητικά

Αποκάλυψη: Πρόταση 3.5 εκατ. για Μεϊτέ, πρόλαβαν τον ΠΑΟΚ – Το deadline στην οψιόν, πιέζει ο Λουτσέσκου!

Αποκάλυψη: Πρόταση 3.5 εκατ. για Μεϊτέ, πρόλαβαν τον ΠΑΟΚ - Το deadline στην οψιόν, πιέζει ο Λουτσέσκου!

Ο όρος στην οψιόν του Δικεφάλου και πότε λήγει η προθεσμία. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο News24world.com την τελευταία εξέλιξη με τον χαφ που κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, την προσφορά που έχει ήδη στα χέρια της η Μπενφίκα, αλλά και τι αναφέρει η συμφωνία της με τους Θεσσαλονικείς

Ο 30χρονος Σουαλίνο Μειτέ, με τα 3.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δικαίως θεωρούνται αναντικατάστατοι στο γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο θηριώδης μέσος, για την αγορά του οποίου η Μπενφίκα έσκασε 6.000.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2021, έχει καταγράψει ήδη την τρέχουσα σεζόν 34 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αποκάλυψη πρώτη: ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε πρόσφατα, σε μια από τις πρώτες μεταγραφικές συσκέψεις που έγιναν στο κλαμπ ενόψει καλοκαιριού, την πάση θυσία παραμονή του Μειτέ. Δώστε βάση: τον “Στρατηγό” δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος, δηλαδή αν θα ενεργοποιηθεί η υπάρχουσα οψιόν αγοράς του ύψους 4.000.000 ευρώ ή μέσω νέας διαπραγμάτευσης με τη Μπενφίκα, αλλά να γίνει και μάλιστα άμεσα!! 

Συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου θέλει με το που τελειώσει η σεζόν και πριν αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη, να ξέρει πως ο Μειτέ θα είναι η κολώνα του στην μεσαία γραμμή. Δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται πως θα τον χάσει, ακόμη κι αν πρέπει να πληρωθεί η υψηλή οψιόν του. Άλλωστε ο δανεικός Μάρκος Αντόνιο θα επιστραφεί στη Λάτσιο, ο Σβάμπ μένει ελεύθερος, ο Τσιγγάρας είναι για το rotation, οπότε μένει ο Ρώσος Οζντόεφ, που κι αυτός φορμαρίζεται αργά, με τον ΠΑΟΚ να δίνει προκριματικά μέσα στο καλοκαίρι. 

Αποκάλυψη δεύτερη : το… ανησυχητικό για τον δικέφαλο όμως, έρχεται από μία γκαραντί πληροφορία που έφτασε στη στήλη από Πορτογαλία μεριά και θέλει την Μπενφίκα να έχει ήδη πρόταση για τον Μειτέ, ύψους 3.500.000 ευρώ (σε… μια δόση !) και μάλιστα απο… βαλκανική ομάδα!!! Η τελευταία φέρεται να ενημέρωσε και την πλευρά του του Γαλλο-Ιβοριανού μέσου πως του καλύπτει το 1.200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές που έχει τώρα ενώ είναι ανοικτή και για… bonus!! 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με Τερίμ ξένος του Παναθηναϊκού – Του είπε δημόσια πολλά… πιπεράτα και τον “εξαφάνισε” με ΑΕΚ!

meite meite panathinaikos 7

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top