Αθλητικά

Αποκάλυψη Σλούκα για Γιαννακόπουλο, ΠΑΟ, Σπανούλη και πώς έφυγε από Ολυμπιακό – Ανακοίνωση για Εθνική

Αποκάλυψη Σλούκα για Γιαννακόπουλο, ΠΑΟ, Σπανούλη και πώς έφυγε από Ολυμπιακό - Ανακοίνωση για Εθνική

Πόσο γρήγορα έγινε η μεταγραφή του στο Τριφύλλι, οι πρώτες του εντυπώσεις για τη νέα ομάδα και τι θα κάνει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Βασίλη Σκουντή και στο Sport24.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγα 24ωρα, για τις πρώτες του επαφές με τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας.

Διαβάστε κάποιες απαντήσεις από τη συνέντευξή του:

– Σε κάλεσε ο Σπανούλης για το γκαλά και για την τελετή της απόσυρσης της φανέλας του;

“Γιατί, νομίζεις ότι είμαστε τσακωμένοι; Με τον Μπίλη μιλάω συχνά, ήμασταν συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική, περάσαμε πολλά μαζί. Τι να λέμε τώρα για τον Σπανούλη; Πόσο μεγάλος παίκτης ήταν και τι κατάφερε; Αυτά είναι στοιχειώδη και αυτονόητα. Για να απαντήσω στην ερώτηση, δεν μπορούσα να πάω για τεχνικούς λόγους, αφού ήμασταν στη Ρόδο για το τουρνουά προς τιμήν του Γκάλη”.

– Είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, η οποία προφανώς γεννά μεγάλες προσδοκίες;

– Τι σε έκανε να πεις το “ναι” στην προσφορά του Παναθηναϊκού, πέρα από τα λεφτά και τα όποια θέματα είχες με τον χρόνο και τον ρόλο σου στον Ολυμπιακό;

“Όλα έγιναν στο πι και φι. Μιλήσαμε για πρώτη φορά ημέρα Πέμπτη και το Σάββατο ανακοινώθηκε η συμφωνία. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο η προσέγγιση από πλευράς Παναθηναϊκού, η συζήτηση που είχα με τον κόουτς Αταμάν, αλλά και τα vibes που δέχθηκα από την πρώτη στιγμή για το ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”.

– Είναι δύσκολη και ζόρικη όμως αυτή η διαδικασία του να διαβαίνεις τον Ρουβίκωνα…

“Είναι, αλλά πήρα αυτή την απόφαση απολύτως συνειδητοποιημένος και ο Παναθηναϊκός με βοηθάει πολύ στη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη”.

– Στο γουότερ πόλο έχουμε πάρει τρία μετάλλια στη σειρά και στο μπάσκετ λαχταράμε ένα εδώ και 14 χρόνια. Εσύ ήσουν απών από το Παγκόσμιο Κύπελλο…

“Χρειαζόμουν ένα ρεπό, μου το ζήτησαν το σώμα μου και το πνεύμα μου”.

– Του χρόνου έχουμε το Προολυμπιακό Τουρνουά. Θα παίξεις;

“Πρώτα ο Θεός, ναι. Θέλω πολύ να είμαι παρών και να κάνουμε ό,τι περνάει από χέρι μας για να προκριθούμε”.

To Top