Αθλητικά

Αποθεώνει ΠΑΟΚ για Μιχαηλίδη πρόεδρος ελληνικής ομάδας – Το μεγάλο… ερώτημα

Αποθεώνει ΠΑΟΚ για Μιχαηλίδη πρόεδρος ελληνικής ομάδας - Το μεγάλο... ερώτημα

Πρόεδρος συλλόγου της χώρας μίλησε για τη διαχείριση του Δικεφάλου του Βορρά μετά το θάνατο του πατέρα του, ενώ παράλληλα έχει ένα μεγάλο ερώτημα σχετικά με τον τρόπο που αξιοποιείται.

Σάββας Παπαδόπουλος: Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά τον χαμό του πατέρα του, μίλησε ο πρόεδρος των Γιαννιτσών ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απορία του πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν τον αξιοποιούν στις στημένες φάσεις.

Νομίζω χωρίς να θέλω εξιδεικεύσω ήταν μία συμπειρφορά ενός παιδιού που θα έκανε κάθε παιδί ιδιαίτερα ο Γιάννης που έχει γαλουχηθεί από μία οικογένεια που πλημμυρίζει από αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Το περίεργο για μένα ήταν ότι μπόρεσε να εκφραστεί. Με χιλιάδες κόσμο θέλει να έχεις θάρρος ψυχής για να εκφραστείς έτσι και ο Γιάννης το έχει. Χρόνια είναι στο κουμπέρτι και έχει μάθει το περιβάλλον της Τούμπας και αισθάνεται σαν το σπίτι του. Βοηθήθηκε από το τιμ του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω ήταν πολύ σωστή η διαχείριση του ΠΑΟΚ προς τον Γιάννη που βιώνει δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό του πατέρα του. Γιατί μιλάμε για μία απώλεια που πονάει.

Ο πατέρας του ήταν μικρός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε επαφή με τον Γιάννη και είμαστε εδώ και τον στηρίζουμε. Δεν είναι μόνος του. Η ζωή συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ έπραξε σωστά να του δώσει συμμετοχή παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος. Όταν έφυγε από εμάς ο Γιάννης είχε 60 γκολ κάθε σεζόν και τα 30 ήταν από στημένες φάσεις. Και έλεγα είναι δυνατό να μην το έχουν δει αυτό στον ΠΑΟΚ και να μην το αξιοποιούν. Θα πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να δουν τον εκτελεστή Μιχαηλίδη στις στημένες φάσεις. Γιατί είναι καλό και για τον ποδοσφαιριστή και για την ομάδα. Στον ΠΑΟΚ είχαμε τον Φραντζέσκο που κάθε φάουλ ήταν γκολ κι αυτό θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Μιχαηλίδη“, είπε ο Σάββας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top