Αθλητικά

Αποθέωσε Μπράιτον ο Πογιέτ – “Καμπανάκι” σε ΑΕΚ – Αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα των Γλάρων

Αποθέωσε Μπράιτον ο Πογιέτ - "Καμπανάκι" σε ΑΕΚ - Αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα των Γλάρων

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποθεώνει Ντε Τζέρμπι και Μπράιτον, εκ ων αντιπάλων  (με Άγιαξ, Μαρσέιγ επίσης) της ΑΕΚ στο 2ο προκριματικό όμιλο του Europa League.

Γκουστάβο Πογιέτ: Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποθεώνει Ντε Τζέρμπι και Μπράιτον, εκ ων αντιπάλων  (με Άγιαξ, Μαρσέιγ επίσης) της ΑΕΚ στο 2ο προκριματικό όμιλο του Europa League.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, πέρασε από τον πάγκο της Μπράιτον (2009-2013), οδηγώντας μάλιστα στην κατάκτηση του τίτλου στην League One.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μπράιτον είναι ότι θα παίξει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών», είπε ο Πογιέτ μιλώντας στην ιστοσελίδα SafeBettingSites.com «Μπορείς να είσαι καλός παίκτης απλά παίζοντας κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά τώρα πρέπει να παίζεις μεσοβδόμαδα και πρέπει να διατηρήσεις αυτό το επίπεδο σε όλη τη σεζόν. Αυτό θα είναι μια πρόκληση για τους περισσότερους παίκτες. Θα μιλήσω ακόμη και για αυτόν που ξέρω περισσότερο, τον Λιούις Ντανκ. Δεν είχε ποτέ αυτή την πρόκληση», πρόσθεσε.

«Θα είναι ενδιαφέρον πώς ο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος είναι μια ιδιοφυΐα παρεμπιπτόντως, θα διασφαλίσει ότι η ομάδα θα διατηρήσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο ενώ παίζει τόσα πολλά παιχνίδια», είπε σημειώνοντας  ότι ο αντίκτυπός του Ιταλού προπονητή στη Μπράιτον και στο αγγλικό ποδόσφαιρο από τότε που έφτασε τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι μεγάλος:

poyet pogiet

To Top