Αθλητικά

Αρχηγική τοποθέτηση Νεσπόντοφ – Βγήκε… μπροστά μετά τη νέα ήττα της Βουλγαρίας

Αρχηγική τοποθέτηση Νεσπόντοφ - Βγήκε... μπροστά μετά τη νέα ήττα της Βουλγαρίας

Η γειτονική χώρα συνεχίζει την πολύ άσχημη πορεία της στα προκριματικά του Euro 2024 και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις που έκανε.

Κίριλ Ντεσμπόντοφ: Μπροστά βγήκε με δηλώσεις του ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην πολύ κακή πορεία της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024, σημειώνοντας ότι φταίνε όλοι και πρέπει να αναβάλουν τις ευθύνες τους.

«Τα πράγματα πάνε στραβά κι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας μας, λόγω των δικών μας λαθών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μοίρα και κακοδαιμονία. Χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες, πήραμε την κόκκινη κάρτα και το ματς εκεί τελείωσε.

Φταίνε οι προπονητές, φταίμε κι εμείς. Όλοι! Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Ας είμαστε ειλικρινής. Η εικόνα μας στο γήπεδο ήταν ντροπιαστική. Και συγγνώμη να ζητήσω από τους οπαδούς, αυτή δεν θα άξιζε τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν ξέρω αν μπορούμε να ανακάμψουμε ψυχικά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού. Δεν μπορώ να απαντήσω για το πως θα αντιδράσουμε. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ κλισέ. Είμαι επηρεασμένος και δεν θέλω να πω κάτι ανόητο», είπε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

despodov47055
 

To Top