Κόσμος

Αστυνομικοί και κομάντο αναζητούν τον κρατούμενο που δραπέτευσε κινηματογραφικά από φυλακή των ΗΠΑ

Danelo Cavalcante

Αστυνομικοί και κομάντο αναζητούν τον κρατούμενο που δραπέτευσε κινηματογραφικά από φυλακή των ΗΠΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ μετά την κινηματογραφική απόδραση του ισοβίτη Ντανέλο Καβαλκάντε, με αστυνομικούς και κομάντο να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με την New York Post, ο φυγάς εντοπίστηκε στο Σάουθ Κόβεντρι της κομητείας Τσέστερ, περίπου 32 χλμ βόρεια της κομητειακής φυλακής από την οποία απέδρασε, σύμφωνα με έκτακτη ειδοποίηση που έστειλαν οι αξιωματούχοι της κομητείας Τσέστερ το βράδυ της Δευτέρας στους κατοίκους της περιοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γραπτών μηνυμάτων.

Ο επικίνδυνος δραπέτης εντοπίστηκε στο East Nantmeal Township, όπου ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε εναντίον κάποιου που ταίριαζε στην περιγραφή του.

Στο ανθρωποκυνηγητό συμμετέχουν πάνω από 500 άνδρες και γυναίκες από τα σώματα ασφαλείας της πολιτείας, ενώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η πολιτειακή αστυνομία της Πενσυλβάνια, οι Αμερικανοί σερίφηδες, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και το Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Τζορτζ Μπίβενς της πολιτειακής αστυνομίας της Πενσυλβάνια.

**UPDATE: Cavalcante is operating a white 2020 Ford Transit van bearing Pennsylvania registration ZST8818. The van has a…

Posted by PA State Police on Sunday, September 10, 2023

To Top