Αθλητικά

Ατάκα… φωτιά από Πισάρο – “Νομίζω πρέπει να παίζω παραπάνω για να…” – Τι είπε για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ

Ατάκα... φωτιά από Πισάρο - "Νομίζω πρέπει να παίζω παραπάνω για να..." - Τι είπε για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της Ένωσης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον χρόνο συμμετοχής του, όσο και τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ.

Ροντόλφο Πισάρο: Στο TNT Sports μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ, ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με τον ίδιο να αναφέρεται στις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα, αλλά και τη συνύπαρξη με Πινέδα και Αλμέιδα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι λυπημένοι που δεν ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Για τον αποκλεισμό από την Άντβερπ: “Φεύγουμε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League“.

Για τη συνεργασία του με τον Πινέδα: “Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα”.

Για τη συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα: Ο Ματίας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν“.

pizarro77672

To Top