Αθλητικά

Ατακα Σταματέλου: “Ο Ολυμπιακός χρειάζεται επιθετικό και άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις”!

Ατακα Σταματέλου:

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά και την άφιξη του Νικολάς Φρέιρε, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος

«Με τον Κορδόν, με την καλή έννοια, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού κάνει τη δουλειά του και δεν αφήνει να διαρρεύσει τίποτα. Τα περισσότερα ονόματα γίνονται γνωστά λίγες μέρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Ο Κορδόν δεν ανοίγει τα χαρτιά του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Φρέιρε σήμερα θα περάσει από εξετάσεις και, αν πάνε όλα καλά, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Ο Αργεντινός είναι δανεικός με οψιόν αγοράς από την Πούμας. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, όπου υπάρχει μόνο ο Ελ Αραμπί. Θέλει έναν φορ που θα έρθει και θα φορέσει άμεσα τη θέση του βασικού, και αν έχει τον Ελ Αραμπί σε αυτή την κατάσταση, καλοδεχούμενο κι αυτό», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Το βλέπω απίθανο να μην έχει αποκτηθεί επιθετικός τις επόμενες μέρες. Αν δεν είναι έτοιμος, θα πάμε με τις εναλλακτικές, με Μασούρα και Μπιέλ στα προκριματικά του Europa League. Κακά τα ψέματα, όμως, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν επιθετικό. Κάνει εντύπωση η επιμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Μάρκος Αντρέ, στον οποίο προφανώς κάτι βλέπει και ίσως να αποδώσει αυτό που περιμένει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από τον Κορδόν, σε συνεννόηση με τον προπονητή».

To Top