Αθλητικά

Ατάκες… φωτιά ΜακΚίσικ για τον κόσμο του ΠΑΟ και ΟΑΚΑ – “Είναι σαν ζωολογικός κήπος, δεν τους νοιάζει”

Ατάκες... φωτιά ΜακΚίσικ για τον κόσμο του ΠΑΟ και ΟΑΚΑ - "Είναι σαν ζωολογικός κήπος, δεν τους νοιάζει"

Συνέντευξη σε ξένο Μέσο έδωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού όπου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα έζησε στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Πράσινους και τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Σακίλ ΜακΚίσικ: Δηλώσεις στην ιστοσελίδα Basketnews έκανε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού όπου αναφέρθηκε τόσο στην χαμένη Euroleague, όσο και στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και όσα έζησε στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την επόμενη χρονιά.

«Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη EuroLeague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη. Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ολοκληρώσουμε».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζούγκλα. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο».

Για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν: «Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό», είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.


makisik

To Top