Αθλητικά

Ατάκες Κάλενς για ΑΕΚ: “Ομάδα με νοοτροπία νικητή – Όλοι στις εξέδρες χοροπηδάνε”

Ατάκες Κάλενς για ΑΕΚ: "Ομάδα με νοοτροπία νικητή - Όλοι στις εξέδρες χοροπηδάνε"

Ο Περουβιανός μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς παραχώρησε συνέντευξη στο ”Δικέφαλο” και αναφέρθηκε στο πώς βιώνει το ξεκίνημά του στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος στόπερ μίλησε για την απόδοσή του, τα αποτελέσματα της ομάδας και τη δύσκολη συνέχεια.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του:

«Έχω παίξει τέσσερα παιχνίδια. Ήδη αισθάνομαι πολύ καλά και έχω εγκλιματιστεί στην ομάδα. Κάθε μέρα γνωρίζω όλο και περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, κάτι που μας αναγκάζει να κάνουμε αρκετό ροτέισον, και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες καθώς όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε».

Για την νίκη με τον Παναιτωλικό: 

«Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και ήταν συμπαγής. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και ήταν πολύ σημαντικό που επιστρέψαμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ειδικά μέσα στο σπίτι μας. Καταφέραμε να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή και είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα και για το γεγονός ότι όλοι οι οπαδοί μας το χάρηκαν. Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν παθητικό. Είναι κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Είναι κάτι που μας έδωσε ηρεμία και μας βοήθησε να κάνουμε τη δουλειά μας».

«Αισθάνομαι πολύ καλά με όποιον και να παίζω μαζί στην άμυνα. Μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να συνθέτω ένα καλό δίδυμο μαζί τους».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ: 

«Η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ καλή. Από τη στιγμή που μπαίνουμε για προθέρμανση, ο κόσμος εμψυχώνει την ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Όλοι στις εξέδρες χοροπηδάνε, το γήπεδο σείεται. Είναι πολύ όμορφο. Το να παίζω σε μια τέτοια έδρα είναι κάτι που μου αρέσει».

Για τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: 

«Δεν είναι εύκολο να είσαι ανταγωνιστικός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αλλά όπως έχει πει και ο Ματίας, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνηθίζουν να νικάνε και εμείς είμαστε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ. Όποιος και να μπαίνει στο γήπεδο φαίνεται πολύ η διαφορά που κάνει. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση και μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μας υγιείς».

To Top