Αθλητικά

Χαμηλά η μπάλα από Μαρτίνεθ – “Η πρόκριση δεν μετράει…” – Ατάκες για τους οπαδούς

Χαμηλά η μπάλα από Μαρτίνεθ -

Ξεκάθαρος ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην τοποθέτησή του μετά την πρόκριση επί της Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε επί της Τσουκαρίτσκι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου την επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς στη σεζόν.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τους φιλάθλους μας και όλο το σταφ για την πρόκριση. Έχουμε περάσει δύο γύρους με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Είχαμε μεγάλη φιλοδοξία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ναι είμαστε ικανοποιημένοι από το τι έχουμε καταφέρει. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη δουλειά και την προσπάθεια. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όλη την προσπάθεια των παικτών μας και η ομάδα κάθε μέρα βελτιώνεται. Εάν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι είναι η νοοτροπία. Η νοοτροπία για να νικάμε και να γινόμαστε συνεχώς πιο καλή ομάδα.

Προφανώς αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτό που θα μας άρεσε. Αυτήν την εικόνα είναι δύσκολο να τη βελτιώσουμε.

Πρέπει πάντα να βελτιώνεται μία ομάδα και να έχει εναλλακτικές. Ο αντίπαλος δεν θα μας αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο. Να έχουμε και άλλες επιθετικές ενέργειες και συνολικά και ατομικά. Η εικόνα είναι ικανοτοποητική. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν χρόνια να δείξουν τέτοια εικόνα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Όλα περνάνε από την άριστη νοοτροπία των παικτών. Είναι μικρό το διάστημα που δουλεύουμε αυτά τα πράγματα. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν δεν είχαμε τόσο καλή σύνδεση με τους οπαδούς. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει καλή ενέργεια απ’ όλους.

Η πρόκριση δεν μετράει καθώς η σεζόν αρχίζει τώρα. Σίγουρα η πρόκριση μας δίνει χρόνο. Ξεκινάει ένας μαραθώνιος. Δεν σημαίνει πως έχουμε τελειώσει. Έχουμε πολλά ματς. Πρέπει να πιστεύουμε στη διαδικασία και να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο. Να πιστεύουμε στη διαδικασία γιατί θα πάρει χρόνο. Καμία ομάδα δεν ‘χτίζεται’ τόσο γρήγορα. Η πρόθεση υπάρχει αλλά πάντα να πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο. Κερδίσαμε χρόνο. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε το τι έχουμε καταφέρει.

To Top