Αθλητικά

“Χαώδης διαφορά ο φετινός ΠΑΟ από τον περσινό – Δικαίωση Αταμάν με Γκριγκόνις – Εξαιρετικοί Σλούκας και Βιλντόσα”

"Χαώδης διαφορά ο φετινός ΠΑΟ από τον περσινό - Δικαίωση Αταμάν με Γκριγκόνις - Εξαιρετικοί Σλούκας και Βιλντόσα"

Ο Γιώργος Πετρίδης μιλά για τις πρώτες εικόνες από τον νέο Παναθηναϊκό, αλλά και τις εκπλήξεις στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ο Παναθηναϊκός που «χτίζεται» δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των τελευταίων ετών, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης μετά και τις πρώτες εικόνες της νέας ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό πόσο έχει ανεβάσει την ποιότητά του. Η διαφορά είναι χαώδης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικά ο Σλούκας και ο Βιλντόσα δημιουργούν εξαιρετικά και φτιάχνουν καλά σουτ για τους συμπαίκτες τους. Ο Γκριγκόνις είναι άλλος άνθρωπος. Έχει δουλέψει πολύ, φαίνεται και στο κορμί του, ενώ έχει έναν άλλο ρόλο και ο Αταμάν δικαιώνεται για την επιμονή του να τον εμπιστευτεί», ανέφερε.

Όσο για τις… ενισχύσεις που έρχονται, είπε: «Αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις ο Μήτογλου για να δούμε πώς είναι το δάχτυλό του. Άμεσα θα μπουν και οι διεθνείς από το Παγκόσμιο, Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου και Μωραΐτης. Στο τουρνουά της Ρόδου το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα απέναντι σε Μακάμπι και Φενέρ».

Τέλος επισήμανε πως «… θα αλλάξει το παρκέ στο ΟΑΚΑ μέσα στις επόμενες μέρες και λογικά θα το δούμε στο ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’. Θα αλλάξουν οι court seats, ενώ γίνονται σταδιακά κι άλλες βελτιώσεις. Επίσημα θα δούμε τις νέες φανέλες στο τουρνουά του ΟΑΚΑ».

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top