Ελλάδα

Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κρέμασαν σε είσοδο νηπιαγωγείου στον Πύργο – «Γίνεται σχεδόν καθημερινά…

Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κρέμασαν σε είσοδο νηπιαγωγείου στον Πύργο – «Γίνεται σχεδόν καθημερινά»

Αναβρασμός επικρατεί στον Πύργο, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες έχουν εντοπιστεί χρησιμοποιημένα προφυλακτικά πάνω στην είσοδο νηπιαγωγείου της περιοχής, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει συχνά.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το περιστατικό έγινε στο 5ο Νηπιαγωγείο Πύργου και σύμφωνα με την διευθύντρια του σχολείου, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά κρεμασμένα στην πόρτα εισόδου, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και η συσκευασία τους.

Η διευθύντρια ανέφερε πως αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά και πολλές φορές κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, βρίσκουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην πόρτα εισόδου, με υπαρκτό τον κίνδυνο τα παιδιά να τα πατήσουν κατά την είσοδό τους.

Επίσης, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία, τόσο τη δική της, όσο και των άλλων εκπαιδευτικών, που μαζεύουν και πετάνε τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, αφού δεν ξέρει κανείς αν μπορούν να κολλήσουν κάποια αρρώστια.

nhpiagwgeio profulaktika
Εικόνα από την είσοδο του 5ου Νηπιαγωγείου Πύργου

«Πριν από μερικές ημέρες, κατά τις 4:00 το απόγευμα και ενώ ήμασταν στο χώρο του σχολείου και κάναμε εργασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είδαμε κάποιες ύποπτες κινήσεις σε ένα αυτοκίνητο. Κάλεσα την αστυνομία για να αναφέρω ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάρκαρε έξω από το σχολείο και κάποιοι άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις, ενώ φαινόταν ότι ήταν ανοιχτές οι πόρτες του σχολείου. Είδα τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον έχω δώσει στην αστυνομία, ενώ έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες μέσω mail στον Δήμο, όμως δεν έχει γίνει κάτι. Έχω παρακαλέσει μέχρι και τον security που είναι στο διπλανό Γυμνάσιο, όταν γίνεται κάτι να μας ειδοποιεί. Έχουμε φτάσει δυστυχώς στο σημείο να καθαρίζουμε συνέχεια το σχολείο από τα πεταμένα προφυλακτικά. Πρέπει να σταματήσει εδώ αυτό το απαράδεκτο γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top