Αθλητικά

Δημοσίευμα… ΒΟΜΒΑ! “Συμφωνία Ρεάλ με Παρί για Εμπαπέ” – Αδιανόητο το ποσό της μεταγραφής

Δημοσίευμα... ΒΟΜΒΑ! "Συμφωνία Ρεάλ με Παρί για Εμπαπέ" - Αδιανόητο το ποσό της μεταγραφής

Ένα ρεπορτάζ που… τινάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στον αέρα βγήκε στη δημοσιότητα και αναφέρει ότι η ομάδα του Παρισιού και η Βασίλισσα έχουν έρθει σε συμφωνία για την πώληση του Γάλλου σούπερ σταρ με το ποσό της μεταγραφής να προκαλεί… ίλιγγο.

Κιλιάν Εμπαπέ: “Βόμβα” μεγατόνων από το γαλλικό portal PSG Community καθώς αναφέρει ότι το… σήριαλ με τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί φτάνει στο τέλος του, μιας και η ομάδα του Παρισιού και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε συμφωνία για την πώληση του παίκτη με το ποσό της μεταγραφής να είναι στα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μάλιστα υπάρχει και μπόνους άλλων 50 εκατομμυρίων.

Πιο συγκεκριμένα το επιπλέον ποσό σχετίζεται με τον αριθμό των συμμετοχών του αλλά κυρίως με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από το 24χρονο όσο θα φοράει τη φανέλα της Βασίλισσας, κάτι που αν συμβεί θα βάλει στα ταμεία της Παρί ακόμα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η γαλλική ομάδα, είχε δώσει τελεσίγραφο στον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλ Τάνι, να του αναφέρει ότι αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί, το οποίο ολοκληρώνεται το 2024, τότε θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν τελικά ο 24χρονος θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για την “καψούρα” Μπαρτζώκα και Κορνελί – Κλείνει και Έλληνας στο ΣΕΦ!
mpape empape pari

To Top