Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο χαλαρός καφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με δημοσιογράφους, οι διακοπές και το rotation

IMG 2142

Εκλογές 2023: Ο χαλαρός καφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με δημοσιογράφους, οι διακοπές και το rotation

Μια χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καφέ της οδού Ερμού στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι και αφού έβγαλε selfies με τουρίστες συνάντησε τους δημοσιογράφους σε μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη.

Ρωτήθηκε για το Tik Tok και είπε ότι το υλικό είναι όλο πρωτογενές. «Δεν είμαι αλγόριθμος εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα μπάλα δεν έχει;», τον ρώτησαν και απάντησε ότι θα περάσει την ημέρα οικογενειακώς.

Σήμερα δεν ήταν ημέρα για πολιτικές συζητήσεις αλλά οι δημοσιογράφοι επέμεναν και του πρότειναν να κάνει backstage στο Tik Tok όταν για παράδειγμα θα παίρνει τηλέφωνο τους νέους υπουργούς.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε και για την κατάσταση στη Ρωσία και είπε ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά γίνεται, καθώς δεν υπάρχει πληροφόρηση αν είναι στημένο ή πραγματικό.

Για τις διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι για εκείνον είναι μόνο Ελλάδα και πως θα πάει Τήνο και Κρήτη.

Η κουβέντα ήρθε ξανά στα τηλέφωνα στους υπουργούς και είπε ότι επειδή έχει περάσει και ο ίδιος από αυτή την διαδικασία είναι λίγο άχαρη. Οι θέσεις τόνισε είναι πεπερασμένες και οι φιλοδοξίες ατελείωτες το σχήμα θα έχει περισσότερες γυναίκες και πολύ rotation. «Όλοι αλλάζουν», τόνισε.

Είπε ακόμα ότι ο ίδιος ποτέ δεν μίλησε για μικρό και ευέλικτο σχήμα και απευθυνόμενος σε όλους είπε: «Βλέπω ότι έχετε προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

Για το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή είπε: «Κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Όταν δε ρωτήθηκε με νόημα αν δείχνει 40 το θερμόμετρο είπε επίσης με νόημα: «Η θερμοκρασία που δείχνει το θερμόμετρο και αυτή που αισθάνεσαι».

To Top