Πολιτική

Ελένη Χρονοπούλου: Προειδοποιεί το Luben ότι θα κινηθεί νομικά

diplh1 7

Ελένη Χρονοπούλου: Προειδοποιεί το Luben ότι θα κινηθεί νομικά

Με την γνωστή ιστοσελίδα Luben τα έβαλε η Ελένη Χρονοπούλου η οποία προειδοποιεί τους διαχειριστές της πως θα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο το οποίο έχει δημοσιευθεί στα social media του Luben και το οποίο έμμεσα διαφημίζει το Burger Fest.

Στο βίντεο «πρωταγωνιστεί» η Ελένη Χρονοπούλου καθώς έχει χρησιμοποιηθεί πλάνο από εμφάνισή της σε εκπομπή. «Πηγαίνεις σε διαιτολόγο μετά το Burger Fest» είναι η λεζάντα που συνοδεύει το επίμαχο βίντεο.

Η πολιτεύτρια αναδημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και έγραψε στο κείμενο που το συνοδεύει: «Αναμένω δημόσια απάντηση από το Luben και το Burger Fest στο παρακάτω ερώτημα: πότε ακριβώς έδωσα τη συγκατάθεση μου ώστε να χρησιμοποιήσετε την εικόνα μου για διαφημιστικούς σκοπούς (εμπορικούς) ώστε να προωθήσετε το event σας; Ο δικηγόρος μου τελευταία φορά που κοίταξε δε βρήκε κάποια συγκατάθεση. Προτού κινηθώ νομικά, σας αφήνω λίγη ώρα να επικοινωνήσετε μαζί μου, να απολογηθείτε και να κατεβάσετε το βίντεο».

Αναμένω δημόσια απάντηση από το Luben και το Burger Fest στο παρακάτω ερώτημα: πότε ακριβώς έδωσα τη συγκατάθεση μου…

Posted by Eleni Chronopoulou on Thursday, August 31, 2023

To Top