Αθλητικά

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Euroleague – Το αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της διοργάνωσης

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Euroleague - Το αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της διοργάνωσης

Φαίνεται ότι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Euroleague και μάλιστα άμεσα μιας και κορυφαίο στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις τόσο για play in όσο και salary cup.

Παούλιους Μοτιεγιούνας: Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Euroleague μιας και Λιθουανός νέος CEO της διοργάνωσης σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως αναμένεται να εισαχθούν νέα δεδομένα με κυριότερες το salary cap και τα play-in.

«Θα έλεγα ότι προχωράμε επιτυχώς προς αυτό. Συνάντησα μια ομάδα εργασίας που εργάζεται για αυτό το θέμα, και έχει ήδη προχωρήσει πολύ. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες, να ενοποιήσουμε τις θέσεις και τις σκέψεις κάθε ομάδας και να πατήσουμε το κουμπί έναρξης.

Υπάρχουν συζητήσεις για το play-in, θα μιλήσουμε με τους συλλόγους. Η βάση του πρωταθλήματός μας είναι ότι κάθε ομάδα παίζει με κάθε ομάδα. Αυτός είναι ο βασικός άξονας στον οποίο πρέπει να μείνουμε και να μην επιστρέψουμε στο ότι υπάρχουν όμιλοι, κάποιες ομάδες έρχονται σε μια συγκεκριμένη πόλη και άλλες όχι. Αυτό σίγουρα δεν θα αλλάξει», είπε ο Παούλιους Μοτιεγιούνας.


euroleague

To Top