Αθλητικά

Έσκασε η… βόμβα – Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Συμβόλαιο… μαμούθ (ΦΩΤΟ)

Έσκασε η... βόμβα - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ - Συμβόλαιο... μαμούθ (ΦΩΤΟ)

Οριστικές είναι οι εξελίξεις με το νέο σταθμό της καριέρας του Ισπανού σέντερ καθώς αργά το βράδυ της Τετάρτης (12/7) έγινε γνωστή ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: Κάτοικος Βαρκελώνης θα είναι ο Ισπανός σέντερ μιας και όπως αναφέρει ο Καταλανός δημοσιογράφος Marc Mundet, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ματσάρει την προσφορά της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα ο διεθνής Ισπανός να ανακοινωθεί άμεσα από τους Μπλαουγκράνα υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Η Βασίλισσα είχε τα δικαιώματα του 29χρονου από το 2016 που πήγε στο ΝΒΑ, κάτι σήμαινε ότι είχε και τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που επέστρεφε στην πατρίδα του, έχοντας το δικαίωμα να κάνει αντιπρόταση μέχρι τις 00:00 ώρα Ισπανίας, κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ, ενώ την διετία 2013-15 αγωνίστηκε σαν δανεικός στη Σεβίλλη, με τον Ισπανό στο ΝΒΑ να παίζει στους Νικς (2016-2018), Χόρνετς (2018-20) και τελευταίος του σταθμός οι Πέλικανς.

To Top