Αθλητικά

Έσκασε τώρα! Αλλαγή στην ώρα του φιλικού για τον Σπανούλη – Αυτός ο λόγος

Έσκασε τώρα! Αλλαγή στην ώρα του φιλικού για τον Σπανούλη - Αυτός ο λόγος

Ο Ολυμπιακός μετράει ανάποδα για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Kill Bill με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως όπως έκαναν γνωστό υπάρχει αλλαγή στην ώρα.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ολυμπιακός: Αλλαγή στο Night of the Legend καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι η φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, κόντρα στη Αρμάνι Μιλάνο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30, της προσεχούς Κυριακής (17/9), θα γίνει στις 20:00 μιας και την ίδια μέρα παίζουν οι Πειραιώτες με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League.

Η βραδιά που όλοι περιμένουμε πλησιάζει και σε 7 μέρες από σήμερα ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον άνθρωπο που με το 7 στην πλάτη, οδήγησε την ομάδα μας στις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Emporio Armani Milan και η τελετή κατά την οποία θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

spanoulis

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top