Αθλητικά

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα διαρκείας των ευρωπαϊκών αγώνων – Τότε αρχίζει η διάθεση

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα διαρκείας των ευρωπαϊκών αγώνων - Τότε αρχίζει η διάθεση

Σημαντική ενημέρωση από την Ένωση που μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό το πότε τίθενται στην διάθεση των φίλων της ομάδας τα διαρκείας που προορίζονται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

ΑΕΚ: Μέσω ανακοίνωσης το απόγευμα της Τρίτης (11/7) η Ένωση έκανε γνωστό ότι από τη Δευτέρα (17/7) οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των νταμπλούχων, ενώ παράλληλα και τον τρόπο αγοράς τους.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώσει ότι από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα λειτουργεί το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) αποκλειστικά και μόνο για την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τη συγκεκριμένη δυνατότητα θα έχουν οι φίλαθλοι που κατά την αγορά του διαρκείας τους διαδικτυακά επέλεξαν την παραλαβή του από φυσικό σημείο και όχι όσοι επέλεξαν παραλαβή μέσω κούριερ. Το εκδοτήριο θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 με 17.30, έως τις 31 Ιουλίου.

Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τονίζουμε ότι από το εκδοτήριο ΔΕΝ θα γίνονται πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας ή παραλαβή διαρκείας για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

To Top