Αθλητικά

Έτοιμο το νέο “χρυσό” συμβόλαιο Πογέτ και με… Γραμμένο – 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!

Έτοιμο το νέο "χρυσό" συμβόλαιο Πογέτ και με... Γραμμένο - 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!

Αν η Ελλάδα πάει EURO, υπάρχει έτοιμη συμφωνία με τον προπονητή της Εθνικής. Όπως έχει συμφωνηθεί και το πριμ των διεθνών, οι οποίοι πάντως δεν είδαν με… καλό μάτι τον ορισμό του Μαρτσίνιακ.

Τρία μικρά… γαλανόλευκα παρασκήνια λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το πιο σπουδαίο παιχνίδι της Εθνικής μας την τελευταία 10ετία.

ΓΚΟΥΣ ΠΟΓΕΤ: Στον εκτός έδρας Τελικό με την Γεωργία κρίνεται και το μέλλον του στο πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Αν κερδίσουμε/προκριθούμε στο Euro, μετά από 10 πέτρινα χρόνια, ο Ουρουγουανός εκλέκτορας θα ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια με την ΕΠΟ. Κι αυτό θα γίνει … άμεσα, δηλαδή δεν θα χρειαστεί να περιμένει την αλλαγή προεδρίας στην Ομοσπονδία (ακούγεται ακόμη και η… επιστροφή Γραμμένου αντί Μπαλτάκου αφού ο Γκαγκάτσης θεωρείται κάτι σαν αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ), ούτε θα πάει με τρίμηνο συμβόλαιο στο Εuro (όπως δηλαδή είχε διαρρεύσει). Αυτή είναι η … νεότερη εξέλιξη στο πολύκροτο θέμα ανανέωσης συμβολαίου στον Πογέτ. Μάθαμε μάλιστα πως θα συνοδεύεται κι από αναπροσαρμογή αποδοχών, δηλαδή από τα σημερινά 600 χιλιάρικα θα πάει κοντά στο εκατομμύριο!!!

ΣΙΜΟΝ ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Ο 43χρονος Πολωνός διαιτητής, που ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει τον τελικό της Τιφλίδας, από κάποιες “παλιοσειρές” της Εθνικής Ελλάδας αντιμετωπίστηκε με πολύ επιφυλακτικότητα. Για την ακρίβεια τον “υποδέχθηκαν” με άκρατο προβληματισμό και σοβαρό σκεπτικισμό. Με το πιο λάιτ σχόλιο, από ένα “σοφό” Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, να περιορίζεται στο ” πολύ… περίεργος ορισμός αυτός του Μαρτσίνιακ, δεν μου αρέσει καθόλου και μακάρι να με διαψεύσει”. Τι άραγε να…εννοούσε/φοβάται;  Πόσο μάλλον όταν  ο ίδιος Έλληνας διεθνής, για τον προηγούμενο ρεφ, τον Μακέλι στο ματς με το Καζακστάν, είχε αποκαλέσει “ζάχαρη” τον ορισμό του Ολλανδού. Ο Πολωνός ρεφ  πάντως θεωρείται από τις καλύτερες ευρωπαϊκές σφυρίχτρες, έχοντας διευθύνει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, Τελικό Μουντιάλ και Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Παρεμπιπτόντως με Μαρτσίνιακ διαιτητή ελληνική ομάδα(Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) δεν έχει κερδίσει ευρωπαϊκό αγώνα (0-1-4) ενώ και η γαλανόλευκη έχασε εντός 0-1 από την Ισπανία. Τέλος, ο Μαρτσίνιακ είναι και διαιτητής που δεν του αρέσει το VAR!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ: Σύμφωνα με πληροφορίες το πριμ που τους περιμένει αν κερδίσουν την Γεωργία -πριμ πρόκρισης δηλαδή στην τελική φάση του Euro είναι περίπου 65.000 ευρώ έκαστος. Προσοχή μιλάμε για φορολογημένο ποσό, που αφορά όλους τους παίκτες που πήραν μέρος στην προκριματική φάση αλλά και όλο το τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος…

ethniki omada 4200115

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top