Αθλητικά

Έτσι… έφτιαξε τους παίκτες του Άρη μετά τον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος – Το… καμπανάκι για τη συνέχεια

Έτσι... έφτιαξε τους παίκτες του Άρη μετά τον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος - Το... καμπανάκι για τη συνέχεια

Η εικόνα του Άρη, το πώς αντιμετώπισε τις ιδιαίτερες συνθήκες του ντέρμπι της Τούμπας και γενικά τα σημάδια βελτίωσης στον πειθαρχικό και ανασταλτικό τομέα, ήταν μερικά από τα «αντικείμενα» συζήτησης στα αποδυτήρια της ομάδας.

Άρης: Η εικόνα του Άρη, το πώς αντιμετώπισε τις ιδιαίτερες συνθήκες του ντέρμπι της Τούμπας και γενικά τα σημάδια βελτίωσης στον πειθαρχικό και ανασταλτικό τομέα, ήταν μερικά από τα «αντικείμενα» συζήτησης στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για το ότι πέρασε από μία δύσκολη έδρα, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα, δείχνοντας ταυτόχρονα, πως αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο κάποια από τα στοιχεία που δουλεύτηκαν στο διάστημα της διακοπής που προηγήθηκε.

Όπως ήταν λογικό και ο Άκης Μάντζιος στις κουβέντες του προς τους παίκτες, στάθηκε στο κομμάτι αυτό, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται, αλλά φρόντισε να ζητήσει ακόμη πιο σκληρή δουλειά το επόμενο διάστημα, ώστε να αρχίσει η ομάδα να αποκτά αγωνιστική ταυτότητα και χαρακτήρα. Κάτι, που όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός, δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Επίσης, δεν παρέλειψε να τονίσει και κάποια από τα στοιχεία στα οποία η ομάδα δεν πήγε καλά στην Τούμπα και για τα οποία στόχος είναι να βελτιωθεί το επόμενο διάστημα. Κάτι που αφορούσε κυρίως την επιθετική δημιουργία που έλειψε και η οποία θα είναι αναγκαία στα παιχνίδια που ακολουθούν (Παναιτωλικός, Κηφισιά) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

aris88592

To Top