Αθλητικά

Έτσι πήρε τις αποφάσεις για τη λίστα του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς – Τι ισχύει με Μπερνάρ

Έτσι πήρε τις αποφάσεις για τη λίστα του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - Τι ισχύει με Μπερνάρ

Οι Πράσινοι έχουν μπει στην τελική ευθεία ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League και ο Σέρβος τεχνικός έκανε γνωστή τη λίστα των παικτών που είναι διαθέσιμοι.

Νίκος Αθανασίου: Για τις επιλογές της λίστας των διαθέσιμων παικτών ενόψει των προκριματικών του Champions League αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ με τον ίδιο να σημειώνει πως οι επιλογές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα δίκαιες υπογραμμίζοντας ότι όλες έγιναν έχοντας κριτήριο την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

«Έκρινε ότι δεν ήταν στο 100% αγωνιστικά για τα παιχνίδια με την Ντνιπρο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Τσέριν έχει οστικό οίδημα εδώ και τρεις εβδομάδες. Από μια άποψη οι επιλογές του είναι δίκαιες και προκύπτουν από τη λογική», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Σπορτ Ρεσίφε για τον Μπερνάρ ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε ότι δεν έχει λογική να φύγει ο Βραζιλιάνος για να πάει σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

To Top