Αθλητικά

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αυτός ο παίκτης μπαίνει στα… παπούτσια του Μπίσεσβαρ

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης μπαίνει στα... παπούτσια του Μπίσεσβαρ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, λίγη ώρα μόνο μετά την συνέντευξη του στο Metropolis 95.5, και μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε τονίσει στην ανακοίνωση χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι αποχαιρετισμοί είναι κάπως πιο δύσκολοι».

ΠΑΟΚ: Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, λίγη ώρα μόνο μετά την συνέντευξη του στο Metropolis 95.5, και μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε τονίσει στην ανακοίνωση χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι αποχαιρετισμοί είναι κάπως πιο δύσκολοι».

Η «αφάνα» που λάτρεψε ο κόσμος του Δικεφάλου δεν θα βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Λουτσέσκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει κάπου αλλού το ποδόσφαιρο.

Το Νο21 με το οποίο έπαιζε όμως στον ΠΑΟΚ δεν έμεινε χωρίς κάτοχο. Η ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε ακόμη τους αριθμούς με τους οποίους θα αγωνίζονται οι παίκτες, αφού δεν ολοκληρώθηκε βέβαια ακόμη το ρόστερ της, ωστόσο ο Κανίς εμφανίζεται στις προπονήσεις με αυτόν τον αριθμό…

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο “μπαμ” Αγγελόπουλων, τα… έσκασαν για Μιλουτίνοφ – Τρομερή κίνηση του Σέρβου πριν τις υπογραφές!
paok kanis

To Top