Κόσμος

Εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο

d6cbfc2c11d55e9d7b3c8966c14e438d

Εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο

Ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη τα ξημερώματα κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1:37 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το sigmalive, στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της αστυνομίας μεταξύ των οποίων και Πυροτεχνουργοί όπου εντόπισαν ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση 30 με 40 μέτρα από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Το μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με την αστυνομία περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από τα μέλη της αστυνομίας δύο πρόσωπα να κινούνται πεζά και να κατευθύνονται προς συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Από την έρευνα της αστυνομίας στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και ένα σφυρί, ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα.

Συνελήφθησαν ο 21χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου. Και τα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 17 με 21 ετών βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άπαντες είναι Συριακής καταγωγής.

To Top