Αθλητικά

Για αυτό ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο – Ποιος παίκτης του Δικεφάλου του μίλησε πριν υπογράψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Για αυτό ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο - Ποιος παίκτης του Δικεφάλου του μίλησε πριν υπογράψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βραζιλιάνος είναι και με τη… βούλα παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στο PAOK TV και να αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Μάρκος Αντόνιο: Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Βραζιλιάνος μέσος, με τον ίδιο λίγο μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τη Λάτσιο, να κάνει δηλώσεις στο PAOK TV και δίνει απαντήσεις, αποκαλύπτοντας τον ρόλο του Τάισον στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».

Για το τι τον οδήγησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».

Για το ποιος ήταν αυτός που μίλησε μαζί του πριν παρει την απόφαση του: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και ειμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πραγματα», είπε ο Μάρκος Αντόνιο.

To Top