Ελλάδα

Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το…

kapelo zeugari melisa india2

Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Τουτού»

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από σπουδαία γεγονότα κάνουν τον γύρο του κόσμου και φανερώνουν όλα όσα ενθουσιάζουν τους θεατές. Οι φωτογραφίες μπορούν να ενημερώσουν το κοινό αλλά και να το γεμίσουν αισιόδοξα συναισθήματα.

Ο καιρός περνά, το καλοκαίρι έρχεται και ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους είτε για να παρευρεθεί στο Royal Ascot για την παρακολούθηση των αγώνων, είτε για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, όπως θα δούμε παρακάτω. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά τα γεγονότα που τραβούν το μάτι του θεατή, καθώς τα τεκταινόμενα της προηγούμενη εβδομάδα, χάρισαν όμορφα στιγμιότυπα στους φωτορεπόρτερ.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες. Σε αυτές συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Αθήνα: Αναζητώντας μια ανάσα δροσιάς στο ζεστό κέντρο

zeugari 5
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 10

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα από τα πρώτα κύματα ζέστης του φετινού καλοκαιριού. Όσοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ένιωσαν τη ζέστη να διαπερνά το σώμα τους. Όμως, ένα ζευγάρι βρήκε το σημείο να ξεφύγει από τον καυτό ήλιο, καθώς τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος προσφέρουν σκιά για στιγμές χαλάρωσης και αράγματος, υπό τους ήχους μιας κιθάρας.

Βρετανία, Royal Ascot: Ως συνήθως, τα φανταχτερά καπέλα είχαν την τιμητική τους

vretania moda
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 11

Από 20 – 24 Ιουνίου, η Βρετανία κινείται στους ρυθμούς του Royal Ascot. Όπως πάντα, η μόδα συνόδευσε τις μάχες των αλόγων, με τα εντυπωσιακά καπέλα των κυριών να έχουν την τιμητική τους. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν και αυτό το πελώριο μπλε καπέλο μιας καλεσμένης των αγώνων, η οποία ίσως φύγει με πονοκέφαλο από εκεί.

Λονδίνο: Η Ημέρα του Windrush τίμησε όσους ήρθαν στη χώρα τη δεκαετία του 1940

karanavali
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 12

Από την άλλη πλευρά, άνθρωποι στο Λονδίνο ετοιμάζουν κοστούμια για την πομπή της Ημέρας του Windrush. Η άφιξη του Empire Windrush στις 22 Ιουνίου 1948 έγινε σύμβολο της μεταπολεμικής μετανάστευσης που μεταμόρφωσε το Ηνωμένο Βασίλειο και τον πολιτισμό του. Ο όρος «γενιά Windrush» έχει καταλήξει να αντιπροσωπεύει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ των τελών της δεκαετίας του 1940 και των αρχών της δεκαετίας του 1970, ιδίως εκείνους που προέρχονταν από τις πρώην βρετανικές αποικίες στην Καραϊβική.

Το θερινό ηλιοστάσιο ξεκίνησε και το Στόουνχεντζ λούστηκε από το φως του ήλιου

vretania kalokairi
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 13

Το Στόουνχεντζ χτίστηκε για να ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο κατά τα ηλιοστάσια. Στο χειμερινό ηλιοστάσιο, ο ήλιος δύει στα νοτιοδυτικά του πέτρινου κύκλου. Κατά το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο ξεκίνησε στις 21/06, ο ήλιος ανατέλλει πίσω από την πέτρα Heel Stone στο βορειοανατολικό τμήμα του ορίζοντα και οι πρώτες του ακτίνες λάμπουν στην καρδιά του Στόουνχεντζ και δημιουργείται αυτό το υπέροχο θέαμα.

Αμερική: Οι μέλισσες εκπέμπουν SOS

india melissa
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 14

Ο Zac Lamas κρατάει μια μέλισσα καθώς τις ελέγχει για παράσιτα σε μια κυψέλη στην αυλή του Πανεπιστημίου του Maryland. Μια νέα έρευνα αναφέρει ότι οι κυψέλες μελισσών της Αμερικής μόλις ξεπέρασαν το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό θανάτων που έχει καταγραφεί ποτέ. Τα ακάρεα είναι ένας παράγοντας για τον οποίο οι θάνατοι των μελισσών αυξάνονται. Και, όπως είναι γνωστό, αν εξαφανιστούν οι μέλισσες, για τις οποίες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, τότε θα εξαφανιστούμε και εμείς.

Το νέο αστέρι του παγκόσμιου μπάσκετ στέκει στο… 2,19!

Wembanyama2
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 15

Το νέο αστέρι του NBA ακούει στο όνομα Victor Wembanyama και έχει ύψος… 2,19 μέτρα. Ο 18χρονος Victor επιλέχθηκε στο No 1 του ντραφτ και την ερχόμενη σεζόν θα παίζει στην ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς. Κάποιοι εκτιμούν πως ο Wembanyama θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι στο NBA, ενώ αναμένεται να ξεπεράσει σε αποδόσεις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το μέλλον του θα δείξει αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι προβλέψεις ή όχι

Ινδία: Ινδουιστές γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους

india yoga
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 16

Η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα γιορτάστηκε στην Ινδία, όπου στον ναό Kamakhya ινδουιστές ιεροί άνδρες επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους στη γιόγκα ενώπιον των μέσων ενημέρωσης. Οι ιεροί άνδρες από διάφορα μέρη αυτού του κρατιδίου έφτασαν στο ναό για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ Ambubachi που άρχισε την Πέμπτη.

Μετά τους «Άνδρες με τα Μαύρα» έρχονται οι «Άνδρες με Τουτού»

mpaleto
Η χαλάρωση στη ζεστή Αθήνα, τα φανταχτερά καπέλα, οι απίστευτες yoga ικανότητες και οι «Άνδρες με Το... 17

Ο Αργεντινός χορευτής μπαλέτου Walter Battistini του ανδρικού κωμικού μπαλέτου «Άνδρες με Τουτού» ερμήνευσε τη Λίμνη των Κύκνων σε θέατρο στην Πόλη του Μεξικού. Το «Άνδρες με Τουτού» είναι ένας θίασος ανδρών που χορεύουν ρόλους που παραδοσιακά προορίζονται για γυναίκες.

To Top