Αθλητικά

Η ομάδα NBA που θέλει Παπαγιάννη και οι δικοί του όροι – Τεράστια πρόταση ΠΑΟ – “Αρπάζει” παίκτη από Μεσίνα!

Η ομάδα NBA που θέλει Παπαγιάννη και οι δικοί του όροι - Τεράστια πρόταση ΠΑΟ - "Αρπάζει" παίκτη από Μεσίνα!

Η απόφαση του Έλληνα σέντερ και γιατί ταξιδεύει στην Αμερική. Ο Αταμάν έχει ζητήσει την παραμονή του στο ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση για ανανεώσει, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Τι ζητάει ο παίκτης, ποιοι τον θέλουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τι ζητάει ο ίδιος για να φύγει από την Ελλάδα!

Παναθηναϊκός: Συναγερμός έχει σημάνει στο ρεπορτάζ των Πράσινων με την πληροφορία ότι βρίσκεται στην Αμερική ο Γιώργος Παπαγιάννης, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σπεύσει να του κουνήσουν μαντήλι – Καθως θεωρούν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η αλήθεια, όμως, είναι μακριά από αυτή την άποψη, δεδομένου ότι ο Έλληνας άσος δεν καίγεται να αγωνιστεί ντε και σώνει στο ΝΒΑ, σε ομάδα που δεν θα έχει καλό συμβόλαιο και εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Ούτε και το ταξίδι του στις ΗΠΑ σχετίζεται με την αναζήτηση ομάδας.

Για ποιον λόγο πήγε ο Παπαγιάννης στην Αμερική; Για να δουλέψει με το σώμα του, για να βελτιώσει την τεχνική του, για να βρεθεί δίπλα στους καλύτερους και να επενδύσει χρόνο για να αναβαθμίσει το ταλέντο του.

Έχοντας, πάντα, στο μυαλό του ότι ο Παναθηναϊκός τού προσφέρει τριετές συμβόλαιο με αύξηση κατά 30% στις αποδοχές του, άρα μια… βασιλική συμφωνία και, σε κάθε περίπτωση, με εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα!

Να πούμε κάτι τελευταίο; Ο Παναθηναϊκός ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος για να αντικαταστήσει κάθε παίκτη που υπάρχει στο ρόστερ του. Κι αυτό αφορά κάθε παίκτη, όχι μόνο τον Παπαγιάννη. Στους ψηλούς, όμως, για παράδειγμα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν μαρκάρει την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ.

Προφανώς υπάρχει και εναλλακτική, που μπορεί να έρθει μαζί με τον Λεσόρ. Ποια είναι αυτή; Ο Μπράντον Ντέιβις, της Αρμάνι Μιλάνο, που εδώ και καιρό ο Ετόρε Μεσίνα τον έχει στα πιτς…

brandon davis

To Top