Αθλητικά

Ήττα… σοκ για Ίντερ από Σασουόλο – Ξέσπασαν Οσιμέν και Νάπολι – “Ανάσα” για Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα... σοκ για Ίντερ από Σασουόλο - Ξέσπασαν Οσιμέν και Νάπολι -

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Νερατζούρι στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Σασουόλο να παίρνει τεράστια νίκη στο Μιλάνο με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή, την ίδια στιγμή που η Νάπολι διέλυε την Ουντινέζε με 4-1, ενώ η Λάτσιο έκανε την δεύτερη της νίκη κόντρα στην Τορίνο με 2-0.

Serie A: Απίστευτη εμφάνιση από τη Σασουόλο που κατάφερε, ανατροπή και σκόρερ τους Μπαϊάραμι (54’) και Μπεράρντι (63’), που πέτυχε φοβερό γκολ, να πάρει τη νίκη με 1-2 στην έδρα της Ίντερ, που είχε ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ντάμφρις, με αποτέλεσμα οι Νερατζούρι να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα για φέτος.

Την ίδια ώρα η Νάπολι έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και διέλυσε με 4-1 την Ουντινέζε έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όσιμεν που αρχικά αρνήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, με τον Ζιελίνσκι να σκοράρει, αλλά στο 39’ να κάνει τα 2-0. Οι πρωταθλητές βρήκαν ακόμα δύο γκολ με τους Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Σιμεόνε, πριν ο Λάζαρ Σάμαρτζιτς απλά μειώσει για τους φιλοξενούμενους, που εξακολουθούν να ψάχνουν την πρώτη νίκη της σεζόν. Τέλος, η Λάτσιο με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος λύγισε με 2-0 την Τορίνο και με τη μόλις δεύτερη φετινή νίκη της έφτασε στους 7 βαθμούς.

To Top