Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Τέσσερις φύλακες είναι εγκλωβισμένοι στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα…

βόλος κακοκαιρία

Κακοκαιρία Daniel: Τέσσερις φύλακες είναι εγκλωβισμένοι στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ζητούν βοήθεια, καθώς η στάθμη του νερού ανεβαίνει

Χωρίς τροφή και νερό βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης (5/9) στον 1ο όροφο καθώς το ισόγειο έχει πλημμυρίσει και η στάθμη του νερού ανεβαίνει

Τέσσερα άτομα βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης (5/9) εγκλωβισμένα στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, οι άνδρες παρότι έχουν ειδοποιήσει την Πολιτική Προστασία, ακόμα δεν έχει γίνει επιχείρηση μεταφοράς τους.

Οι τέσσερις φύλακες έχουν εγκλωβιστεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου καθώς το ισόγειο έχει πλημμυρίσει και η στάθμη του νερού ανεβαίνει συνεχώς.

Δεν υπάρχει τροφή και νερό διαθέσιμα και αναμένουν την άμεση παρέμβαση των Αρχών για να οδηγηθούν στα σπίτια τους με ασφάλεια.

Ο εξωτερικός χώρος του Πανεπιστημίου είναι πλημμυρισμένος με το ύψος του νερού να ξεπερνά το ένα μέτρο.

Απεγκλωβίζει πολίτες ο Αχιλλέας Μπέος εν μέσω νεροποντής

Στους δρόμους του Βόλου, που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια βρέθηκε και το βράδυ της Τρίτης (5/9) ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και συνεργάτες του, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί με την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή, αλλά και για να διευκολύνει πολίτες που χρειάζονται βοήθεια.

Ο δήμαρχος σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία απεγκλώβισε άτομα που έπρεπε να μεταφερθούν σε ασφαλείς προορισμούς.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όλη η πόλη δεν έχει ρεύμα και νερό, καθώς χωρίς ηλεκτροδότηση δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία οι αντλίες της ύδρευσης.

Ο κ. Μπέος υπενθύμισε ότι πρέπει οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις μέχρι να ηρεμήσει το φαινόμενο, πράγμα που θα συμβεί πιθανότατα σήμερα το μεσημέρι.

To Top