Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Το δίκτυο στη Λάρισα έχει μείνει ανέπαφο, το νερό είναι ασφαλές, λέει η εταιρεία…

larisa plimira

Κακοκαιρία Daniel: Το δίκτυο στη Λάρισα έχει μείνει ανέπαφο, το νερό είναι ασφαλές, λέει η εταιρεία ύδρευσης

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας είναι αυτό της δημόσιας υγείας, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Μία από τις συστάσεις στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών είναι να μη χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης παρά μόνο για οικιακή χρήση.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τον Δήμο Λαρισσαίων, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία ύδρευσης ξεκαθαρίζει ότι το δίκτυο ύδρευσης στην πόλη είναι ασφαλές καθώς δεν έχει επηρεαστεί από τα πλημμυρικά νερά και προτρέπει τους κατοίκους να μην υιοθετούν και να μην αναπαράγουν παραπλανητικές πληροφορίες.

Η ανακοίνωση

Από το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΥΑΛ, ανακοινώνεται για μία ακόμα φορά πως το νερό του δικτύου της Λάρισας είναι απολύτως υγιεινό και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη χρήση του. Καθημερινά γίνονται έλεγχοι από το μικροβιολογικό εργαστήριο και το χημείο της ΔΕΥΑΛ τα αποτελέσματα των οποίων κοινοποιούνται καθημερινά στο Υπουργείο Υγείας.

Επιστημονικές απόψεις που ακούγονται στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την ποιότητα του νερού, αφορούν περιοχές όπου το δίκτυο ύδρευσης έχει καταστραφεί ή έχει επηρεαστεί από τα πλημμυρικά νερά. Το δίκτυο της Λάρισας έχει μείνει ανέπαφο.

Παρακαλούμε τους πολίτες της Λάρισας να μην υιοθετούν και κυρίως να μην αναπαράγουν πληροφορίες που δεν αφορούν το ασφαλές δίκτυο υδροδότησης της Λάρισας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν την υπεύθυνη στάση όλων μας.

To Top