Αθλητικά

“Κίνδυνος” για ΠΑΟΚ λόγω εκλογών – Φόβος ότι θα… τραβήξει χειρόφρενο ο Σαββίδης – “Τέλος” τα χρήματα!

"Κίνδυνος" για ΠΑΟΚ λόγω εκλογών - Φόβος ότι θα... τραβήξει χειρόφρενο ο Σαββίδης - "Τέλος" τα χρήματα!

Το “αφεντικό” του Δικεφάλου περιμένει τις πολιτικές εξελίξεις. Έντονη ανησυχία στην Τούμπα πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ληφθούν πολύ σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου…

ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Τις μεταγραφικές εξελίξεις περιμένουν όλοι στον Δικέφαλο, καθώς είναι σαφές ότι η ομάδα έχει ανοίξει το κύκλο τής θερινής προετοιμασίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν έρθει μέχρι στιγμής οι παίκτες που πρέπει να έρθουν.

Παρότι είναι γεγονός ότι η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν κεντρικής σημασίας για να

“τρέξουν” κάποιες υποθέσεις, παρόλα αυτά δεν αναμένεται να δούμε άμεσα να γίνονται μαζικές κινήσεις και, μάλιστα, από εκείνες που ενθουσιάζουν τους οπαδούς.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου είναι ακόμα στο Ροστόφ (αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι στο Πόρτο Καρράς) και έχει καθημερινή επαφή για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Γιατί όμως το κλαμπ βρίσκεται σε παύση, τόσο στο μεταγραφικό πεδίο όσο και στο θέμα τής δημιουργίας του νέου γηπέδου;

Αν σε αυτή τη θέση βρεθεί ξανά ο Λευτέρης Αυγενάκης (ο οποίος, μάλιστα, θέλει να μετατρέψει το υφυπουργείο Αθλητισμού σε υπουργείο, αν ξαναβρεθεί στο ίδιο θεσμικό πόστο!), οι άνθρωποι του συλλόγου θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί μαζί του δεν υπάρχει καμία καλή επικοινωνία – Προφανώς αυτό αφορά το θέμα τής κατασκευής του νέου γηπέδου, τη χρήση του Καυτανζογλείου κ.λπ. και όχι την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Αν όμως ο Σαββίδης απογοητευτεί με αυτή την εξέλιξη, αν και εφόσον γίνει πράξη μετά τις εκλογές, τότε δεν αποκλείεται να μείνει… παγωμένος και στο θέμα της ενίσχυσης! Και προφανώς δεν αναφερόμαστε το κομμάτι τής βασικής ενίσχυσης, με επιθετικό, χαφ, εξτρέμ κ.λπ. Αυτοί έτσι κι αλλιώς θα έρθουν από τα χρήματα που έχει εξοικονομήσει ο σύλλογος από την αποχώρηση μεγάλων συμβολαίων όπως ήταν του Κουρτιτς, του Ολιβέιρα, του Καντουρί κ.λπ.

Αλλά για να γίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, για να έρθουν παίκτες με εκτόπισμα, από εκείνες τις μεταγραφές που για να υλοποιηθούν θα πρέπει να υπάρξει έγκριση από τον πρόεδρο για να ανοίξει την κάνουλα…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσος Δώνης για μεγάλη ελληνική ομάδα – Ο Οζντόεφ… τελειώνει Ντάντας-Μπότο – 4 εκατ. για Παπανικολάου! 

savvids loutseskou

To Top