Αθλητικά

Κρατάει και στην… εξέδρα τον Τζέιμς η Μονάκο – “Τέλος” ο Καλάθης για Ολυμπιακό – Ανακοινώνει μεταγραφή!

Κρατάει και στην... εξέδρα τον Τζέιμς η Μονάκο - "Τέλος" ο Καλάθης για Ολυμπιακό - Ανακοινώνει μεταγραφή!

Ο… νέος Μίροτιτς και γιατί οι Γάλλοι δεν βιάζονται καθόλου. Πώς αντιμετωπίζουν οι Μονεγάσκοι τις πιέσεις που υπάρχουν για τον γκαρντ τους, γιατί δεν “καίγονται” να τον παραχωρήσουν και το Plan-b στο Λιμάνι.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν εκείνος, που απασχολούσε την ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα. Μία συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό, μία πήγαινε στην Παρτίζαν, μία υπέγραφε στην Μονακό και εν τέλει πήγε στην Αρμάνι. Τα πάνω, κάτω στην περίπτωση του Ισπανού σούπερ σταρ ήταν πολλά και ταλαιπώρησαν πολύ κόσμο για μεγάλο διάστημα.

Τώρα την σκυτάλη έχει πάρει ο Μάικ Τζέιμς, μόνο, που στην περίπτωσή του δεν ανακατεύονται τόσες ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει επικοινωνήσει με τον Αμερικάνο γκαρντ, αλλά είναι μία περίπτωση, που είναι πολύ δύσκολη. Και αυτό γιατί ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο με την Μονακό και η Μονακό δεν είναι κάποια μικρή ομάδα ή κάποια ομάδα, που δεν έχει χρήματα. Αν θέλει κάποιον παίκτη να τον κρατήσει, θα το κάνει και ας ζημιωθεί οικονομικά πολύ.

Στην περίπτωση του Τζέιμς κανείς αυτή την στιγμή δεν ξέρει πως θα πράξει η Μονακό, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για την υπόθεση.

Αν τελικώς δεν υπάρξει Τζέιμς για τον Ολυμπιακό, ποια θα είναι η κίνηση των Πειραιωτών για τις θέσεις των γκαρντ; Αυτό είναι ένα επίσης βασικό ερώτημα των ημερών. Περίπτωση Νικ Καλάθη, που ακούστηκε, δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι ότι ο ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο με την Φενέρ. Είναι ότι δεν ταιριάζει σε αυτό, που ψάχνει ο Μπαρτζώκας.

Αντίθετα ταιριάζει και μάλιστα πάρα πολύ ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ακόμη παραμένει χωρίς ομάδα. Ο Ναν είναι σαν τον Μίχαϊλιουκ, που πάει να πάρει ο Παναθηναϊκός. Ψάχνει πολύ καλή πρόταση στο ΝΒΑ, αλλά δεν την έχει βρει.

Πόσο θα περιμένει το ΝΒΑ ο Ναν είναι άγνωστο, αλλά ο Ολυμπιακός μετά τις 15 Αυγούστου θα φουλάρει για να κλείσει την θέση. Θα είναι αυτός ο Τζέιμς, θα είναι ο Ναν, θα είναι άλλος, το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα γκαζώσουν για να τελειώνουν με αυτό το κεφάλαιο. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία τους και ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεσή του καθώς μάλιστα θα υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πάγωσαν” και στον Ολυμπιακό με την απάντηση Μονακό σε Τζέιμς – Βεττάκης: “Οι 4 λόγοι που το αποκλείω”!

bartzokas2398

To Top