Ελλάδα

Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος – Νέο τηλεοπτικό σπότ – Απόλαυση μόνο για σένα

Loumidis Ekastos Pack FINAL

Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος – Νέο τηλεοπτικό σπότ – Απόλαυση μόνο για σένα

Η νέα ταινία του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος μας παρακινεί να συνδεθούμε με τις βαθύτερες επιθυμίες μας, χαρίζοντας στον εαυτό μας μια μοναδική εμπειρία καφέ, έτσι όπως ακριβώς μας αξίζει. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παρέα με τον Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος μας προσκαλεί σε ένα νέο ταξίδι αισθήσεων και αρωμάτων, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος  και τα μάτια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μεταφερόμαστε σε έναν καινούριο, ιδιαίτερο κόσμο γεμάτο στιγμές, μετατρέποντας την απόλαυση του ελληνικού καφέ σε μια μοναδική εμπειρία. Μια εμπειρία τόσο ξεχωριστή, όπου όλες οι αισθήσεις μας είναι εκεί, σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν απολαμβάνουμε τον καφέ Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος. Με πλάνα από τη θάλασσα στο βουνό και από το εσωτερικό του σπιτιού στο νωχελικό περίπατο, η μουσική υπόκρουση και η φωνή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο αρωμάτων.

O καφές Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος, μέρος της Premium σειράς του Λουμίδης Παπαγάλος, δημιουργήθηκε για να μετατρέψει τη σύνδεση με τις βαθύτερες επιθυμίες μας σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος. Κόκκοι καφέ 100% Arabica, με πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύουν σε κάθε γουλιά νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Γευτείτε τον και αφεθείτε σε όσα πραγματικά αξίζουν!

To Top