Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι λέει η οικιακή βοηθός που τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα – Γιατί της έβγαλε το νυ…

diplh1 2

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι λέει η οικιακή βοηθός που τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα – Γιατί της έβγαλε το νυχτικό

Συνεχίζονται οι εικασίες και παραμένει το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η ηθοποιός είχε μια άσχημη πτώση μέσα στο σπίτι της στην Παιανία η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η αστυνομία ερευνά το σπίτι της ηθοποιού την ίδια ώρα που πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον της Μαίρης Χρονοπούλου, σύμφωνα με την εκπομπή T-Live του Alpha κλήθηκαν από τις Αρχές να δώσουν καταθέσεις.

«Χρειάστηκε να πάμε να δώσουμε κατάθεση οι δύο αυτόπτες μάρτυρες, εγώ και η οικιακή βοηθός. Έπρεπε να γίνει αυτό για να δώσει η αστυνομία την άδεια, έτσι ώστε να μπορέσει το γραφείο τελετών να πάρει την σορό» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας.

Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου μιλώντας στο T-Live εξήγησε πώς τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού.

«Ήρθα σπίτι… Είχα ρεπό δηλαδή την Κυριακή και ήμουν έξω και το απόγευμα έπαιρνα τηλέφωνο, δεν μου απαντούσε και λέω “κάτι δεν είναι καλά”. Ανησύχησα και ήρθα μια ώρα πιο νωρίς στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω “κυρία Μαίρη, κυρία Μαίρη” , την είδα ότι είχε πέσει στο σαλόνι και ήταν ακίνητη. Αμέσως δεν κάλεσα ασθενοφόρο επειδή η διεύθυνση είναι αλλιώς… άλλο γράφει άλλο είναι και είναι δύσκολο να έρθει… και το κάλεσε ο κύριος Θωμάς, φίλος που μένει εδώ κοντά και ήρθε σε πέντε λεπτά» ανέφερε η οικιακή βοηθός.

Το σκισμένο νυχτικό

Ερωτήματα φαίνεται να υπάρχουν και γύρω από το «εξαφανισμένο» νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου το οποίο το φορούσε κατά την πτώση της. «Είχε τρέξει λίγο αίμα από τη μύτη της. Είχε λερώσει το μανίκι του νυχτικού και λίγο στο μπούστο του νυχτικού. Είχε βραχεί κιόλας. Και ήταν πολύ βρεγμένη. Δεν αφήνεις έναν άνθρωπο έτσι, κάτω πεσμένο και με ένα βρεγμένο νυχτικό περιμένοντας το νοσοκομειακό να την πάρει. Προσπάθησε η κοπέλα από μόνη της, πριν φτάσω εγώ, να της το αφαιρέσει, δεν μπορούσε να την μετακινήσει και αναγκάστηκε να της το κόψει με ένα ψαλίδι για να της βγάλει το ύφασμα το βρεγμένο» εξήγησε ο κ. Χούντας.

Η οικιακή βοηθός από την πλευρά της ανέφερε πως: «Η κυρία Μαίρη ήταν βρεγμένη, πώς να σου πω… και έκοψα από πίσω με ψαλίδι. Δεν το είχα βγάλει τελείως. Όσο μπορούσα το τράβηξα και έβαλα το πάπλωμα. Και όταν ήρθε το ασθενοφόρο με την κυρία και τον κύριο, αυτοί τράβηξαν το υπόλοιπο νυχτικό».

Εργασίες καθαρισμού στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Από το πρωί της Πέμπτης (12/10) έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha ώστε να γίνει αύριο το πάρτι… αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με τον κ. Χούντα κανείς δεν θα φορέσει μαύρα αφού η Μαίρη Χρονοπούλου ήθελε όλοι οι φίλοι της να είναι χαρούμενοι.

To Top