Αθλητικά

Μας κράζει όλος ο πλανήτης! Στο γαλλικό πρακτορείο άρθρο με τίτλο: “Η αδυσώπητη παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το 2004”

Εκτενές άρθρο, με αφορμή τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας (19/6, 21:45), που θα γίνει στο Παρίσι, ανάμεσα στην εθνική Γαλλίας και την εθνική Ελλάδας, για τα προκριματικά του EURO 2024, δημοσίευσε σήμερα (17/6) το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Το δημοσίευμα, που μεταδίδεται από την Αθήνα, έχει ακριβή τίτλο «Προκριματικά Euro: Μετά το 2004, η αδυσώπητη παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου» και αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την αιφνιδιαστική νίκη της στο Euro-2004, η εθνική Ελλάδας, μοιάζει με χώρο ερειπίων, υπονομευμένο από μια αθλητική πολιτική σε κρίση και αγώνες εξουσίας, πριν αντιμετωπίσει την Γαλλία, την Δευτέρα (20:45, ώρα Γαλλίας) στο Σεν Ντενί.
   Με δύο νίκες σε δύο ματς στα προκριματικά του Euro-2024, εθνική Ελλάδας, βγαίνει από το τούνελ;

Ο δρόμος είναι μακρύς, ωστόσο, για αυτήν την ομάδα που βρίσκεται στην 52η θέση της κατάταξης της FIFA και «στοιβάζει» τους προπονητές χωρίς επιτυχία… Ο Ουρουγουανός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, είναι ο έβδομος προπονητής σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

To Top