Αθλητικά

Με κόκκινη φανέλα Σλούκα στην παραλία: “Από μικρό παιδί Ολυμπιακός, τώρα… θα γίνω Παναθηναϊκός”! (ΦΩΤΟ)

Με κόκκινη φανέλα Σλούκα στην παραλία: "Από μικρό παιδί Ολυμπιακός, τώρα... θα γίνω Παναθηναϊκός"! (ΦΩΤΟ)

“Είναι ίδεα ο Σλούκας, περισσότερο μπάσκετ από Μπαρτζώκα”. Τι και αν ο Έλληνας άσος αποφάσισε να αφήσει τους Πειραιώτες και να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού; Κάποιοι συνεχίζουν να τον λατρεύουν, όπως ο φίλος του Ολυμπιακού που εμφανίστηκε στην παραλία με φανέλα του και εξήγησε τους λόγους στο News24world.com!
 

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα αποτέλεσε την είδηση της χρονιάς στα αθλητικά δρώμενα το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο διεθνής άσος όχι μόνο αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά μετά από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας ένα «χρυσό συμβόλαιο» και δίνοντας το σύνθημα για τη νέα εποχή στο Τριφύλλι.

Ο Σλούκας ενδύθηκε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα το 2008 και έμεινε ως το 2015, παίζοντας δανεικός στον Άρη την περίοδο 2010-11. Το 2015 επέλεξε να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, όπου παρέμεινε τα πέντε επόμενα χρόνια. Το 2020 επέστρεψε στο Λιμάνι με συμβόλαιο τριών ετών και συνολικά κατέγραψε 210 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, την οποία σήκωσε δις με τους «ερυθρόλευκους» (2012, 2013), ενώ πανηγύρισε επίσης τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2022, 2023), τρία Κύπελλα Ελλάδας (2010, 2022, 2023), ένα Super Cup (2022) και ένα Intercontinetal (2013).

Ο πρώην ηγέτης των Πειραιωτών λοιπόν, έζησε τρομερές στιγμές στον Πειραιά, σήκωσε τίτλους και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, αν και η σχέση του με την εξέδρα είχε διαταραχθεί σοβαρά με την αποχώρησή του για την Τούρκια και μάλιστα στην επιστροφή του στο ΣΕΦ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσέ είχε αποδοκιμαστεί.

Προφανώς τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εχθρικά για τον ίδιο στο πρώην… σπίτι του, όπου θα μπει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού, ακόμα και αυτοί που τον στήριξαν στην άτυπη «κόντρα» του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν τον… συγχώρησαν για την απόφασή του να πάει στον «αιώνιο εχθρό». Γι’ αυτό και μέτα την ανακοίνωσή του από την πράσινη ΚΑΕ, είδαμε βίντεο και φωτογραφίες στα social media με καμένες φανέλες του.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τον… λιθοβολούν ούτε τον κράζουν και ούτε ξεχνούν τις στιγμές που τους χάρισε όλα αυτά τα χρόνια. Τον σέβονται και τον εκτιμούν και για αυτό το λόγο κρατούν και φορούν ακόμα την ερυθρόλευκη φανέλα με το όνομά του στην πλάτη. Όπως ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που συνάντησε το News24world.com προ ημερών σε γνωστή παραλία.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, οπαδός των Πειραιωτών από μικρό παιδί όπως μας είπε, εμφανίστηκε στην παραλία με την κόκκινη φανέλα Σλούκα και… σήκωσε άμμο. Όλοι τον σχολίαζαν και όλοι του μιλούσαν, καθώς δεν είναι και το πιο σύνηθες, για τις εποχές που ζούμε.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο News24world.com, αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξει τη φανέλα επειδή πήγε ο Έλληνας άσος στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο Σλουκας είναι ιδέα! Είναι ο κορυφαίος Έλληνας στην Ευρώπη, είναι δυνατόν να μη φοράω τη φανέλα του; Εγώ είμαι Ολυμπιακός από μικρο παιδί, αλλά τώρα σκέφτομαι να γίνω… Παναθηναϊκός για τον Σλούκα».

Όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησής του από το Λιμάνι και τις διαφωνίες με τον προπονητή, σημείωσε με νόημα: «Ο Σλούκας ξέρει περισσότερο μπάσκετ από τον Μπαρτζώκα»!

Δείτε τον να ποζάρει με τη φανέλα και το… καπέλο του Σλούκα όπως μας είπε. Αποφασίσαμε ωστόσο να μην δείξουμε το πρόσωπο, παρότι ο ίδιος δεν είχε καμία αντίδραση, καθώς οι εποχές είναι περίεργες και οι «κάφροι» πάρα πολλοί!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταία υπέρβαση Γιαννακόπουλου – Plan b με τρομερό σουτέρ από Αμερική – Τρία πρωταθλήματα NBA (Vid)

To Top