Αθλητικά

Μεγάλη ανατροπή με Χεζόνια – Ο Γκαρούμπα κάνει… άνω-κάτω τον ΠΑΟ – Αλλάζει στάση η Ρεάλ!

Μεγάλη ανατροπή με Χεζόνια - Ο Γκαρούμπα κάνει... άνω-κάτω τον ΠΑΟ - Αλλάζει στάση η Ρεάλ!

Πιθανή ξανά η επιστροφή του “Σούπερ Μάριο” μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μία μεγάλη μεταγραφή μπορεί να δημιουργήσει ντόμινο στην Ευρώπη και να φέρει τον Κροάτη άσο πίσω στην αγαπημένη του ομάδα.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πρέπει να ελευθερώσουν θέσεις από το ρόστερ τους καθώς έχουν 19 εγγυημένα συμβόλαια παικτών και ο Ουσμάν Γκαρούμπα (21 χρόνων, 2.03 μέτρα) βρίσκεται μεταξύ αυτών.

Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ, αγωνίζεται στο NBA από το 2021 όταν επιλέχθηκε στο Draft από τους Χιούστον Ρόκετς, ενώ το 2023 έφτασε μέσω trade στην Οκλαχόμα και τους Θάντερ.

Ωστόσο, η κατάσταση με τα πολλά εγγυημένα συμβόλαια στην ομάδα, μόνο βέβαιη δεν καθιστούν την παραμονή του σε αυτή και ομάδες της EuroLeague έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωσή του.

Το συμβόλαιό του ανέρχεται στα 2.588.400 εκατομμύρια και η εξέλιξη της περίπτωσής του δεν περνάει απαρατήρητη από ομάδες του κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου.

Ρυθμιστής του… Χεζόνια ο Γκαρούμπα

Πάντως, εάν ο παίκτης επιστρέψει στην Ευρώπη είναι δεδομένο πως η Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για να τον φέρει ξανά στην ομάδα, η οποία ήταν και αυτή που τον ανέδειξε για να πάει στους Ρόκετς στη συνέχεια, στο ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουσμάν Γκαρούμπα γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 9 Μαρτίου 2002! Μάλιστα, εάν η Ρέαλ έκανε κίνηση θα ήταν αυτονόητο πως θα έπαιρνε χρόνο και στο 4, κάτι που θα έκοβε πολύ από τον χρόνο του Χεζόνια, αφού θα τον έκοβε τελείως από το 4, ενώ θα του στερούσε και λεπτά από το 3, μιας και ο Ντεκ αναγκαστικά θα έπαιζε πιο κάτω, για να έχουν ρόλο όλοι όσοι θα έχουν προτεραιότητα από τους Μαδριλένους, ενώ υπάρχει σε αυτές τις θέσεις και ο Γιαμπουσέλε.

Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ντόμινο και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάντα θα καραδοκεί για τον Χεζόνια! Κοινώς, οι πράσινοι θέλουν να… πάει ο Γκαρούμπα στην Ρεάλ, μετά από ένα μεταγραφικό ντόμινο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Αταμάν για Ιταλό NBAer με τρομερό σουτ – “Κολλητός” του Σλούκα για 5αρι, ξεχωρίζει και ο Ουαϊτσάιντ (Vid) 

3862850

To Top