Αθλητικά

Μίλησε για όλα ο Χατζηδιάκος – Ποιον παίκτη της Εθνικής αποθέωσε – Αποκάλυψη για το μέλλον του

Μίλησε για όλα ο Χατζηδιάκος - Ποιον παίκτη της Εθνικής αποθέωσε - Αποκάλυψη για το μέλλον του

Ο Έλληνας στόπερ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής μας στον αγώνα με τη Γαλλία με τον ίδιο να μιλάει σε συνέντευξη τόσο για το παιχνίδι στο Παρίσι, όσο και για το μέλλον του.

Παντελής Χατζηδιάκος: Συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ F 94,6 έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Γαλλία, όσο και στο μέλλον του, ενώ παράλληλα απάντησε για την κριτική που υπάρχει στο πρόσωπο του Ντίνου Μαυροπάνου.

«Ήταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πολύ ωραίο βράδυ σε όμπορφη ατμόσφαιρα. Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερα, και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Κοντρολάραμε καλά τους αντιπάλους.

Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά. Λέγαμε μεταξύ μας να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Υπήρχε έξτρα κίνητρο να δείξουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το επίπεδο.

Στον Μαυροπάνο είπα ότι είναι μέρος της δουλειάς μας μια κακή βραδιά. Μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει το ματς. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι θηρίο, υπάρχουν καλές μέρες αλλά και κακές στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά».

To Top