Πολιτική

Μητσοτάκης: Αν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, στις 27 Ιουνίου θα ορκιστεί μια κυβέρνηση σκληρής δ…

5914317

Μητσοτάκης: Αν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, στις 27 Ιουνίου θα ορκιστεί μια κυβέρνηση σκληρής δουλειάς

Μήνυμα αυτοδυναμίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι «εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, στις 27 Ιουνίου θα ορκιστεί μια κυβέρνηση σκληρής δουλειάς».

«Εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, στις 27 Ιουνίου θα ορκιστεί μια κυβέρνηση σκληρής δουλειάς και μετρήσιμου αποτελέσματος. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες μας επιβράβευσαν, μια κυβέρνηση που θα τρέξει στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών, το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιωθεί στην κάλπη της επόμενης Κυριακής θα έχω την ευθύνη και καμία δικαιολογία να εμπλακώ σε λογική εσωτερικών ισορροπίων και θα είναι μια κυβέρνηση που θα δώσει έμφαση σε πρόσωπα.

Δεν έχουμε κρυφή ατζέντα, γνωρίζουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε στις μεγάλες ψηφιακές αλλαγές, σε παρεμβάσεις στο κράτος και όλα αυτά πρέπει να γίνουν από πρόσωπα, υπό τον έλεγχο του επιτελικού κράτους. Για εμένα δεν είναι τόσο σημαντικό το ιδεολογικό πρόσημο, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δυνατότητα να εντάσσουμε στη ΝΔ πρόσωπα που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Η προσπάθεια ανανέωσης και μπολιάσματος της ΝΔ είναι συνεχής, δεν σταματάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ενδεχόμενο συνεργασιών: «Θέλω να μιλήσω για την ανάγκη της αυτοδυναμίας ως πολιτικό μονόδρομο. Δεν ενδιαφέρει τον Κο Ανδρουλάκη αν θα έμπαινε ένα ακροδεξιό κόμμα στην κυβέρνηση, αρκεί ο ίδιος αν μην «λερώσει» το κόμμα του με συμμετοχή του σε αυτή, αυτό κρίνεται από τους πολίτες.

Έχω αποκλείσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνεργασία με κόμματα ή κομματίδια που βρίσκονται δεξιά της ΝΔ. Αν συνεργαζόμουν, αυτό θα γινόταν μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Αλλά από τη στιγμή που μας κλείνει την πόρτα αυτό δείχνει ότι η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση».

To Top