Αθλητικά

Νέα δεδομένα για την επίθεση του Άρη – Η υπόθεση και Γκρέι και ο εκλεκτός Τερζή – Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

Νέα δεδομένα για την επίθεση του Άρη - Η υπόθεση και Γκρέι και ο εκλεκτός Τερζή - Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

Καθώς οι μέρες περνούν, ακόμη δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα αποδέσμευσης του Αντρε Γκρέι παρότι είχε διαφανεί η πιθανότητα εύρεσης της «χρυσής τομής» για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Τζαμαϊκανού επιθετικού. 

Άρης: Καθώς οι μέρες περνούν, ακόμη δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα αποδέσμευσης του Αντρε Γκρέι παρότι είχε διαφανεί η πιθανότητα εύρεσης της «χρυσής τομής» για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Τζαμαϊκανού επιθετικού. 

Είναι γνωστό ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς αλλά έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 1.8 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ενώ ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε εντοπίσει περίπτωση επιθετικού ο οποίος αγωνίζεται εκτός Ευρώπης και μάλιστα είχε προχωρήσει τις επαφές πλησιάζοντας στο σημείο της συμφωνίας, τελικώς αποφάσισε να παγώσει την υπόθεση. Δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη να σχετίζεται με τη στασιμότητα που παρατηρείται στο ζήτημα του Αντρε Γκρέι. 

Παράλληλα, ενώ είναι γνωστό ότι ο Αρης είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ματέι Βίντρα, ο Τσέχος παραμένει στη Βικτόρια Πλζεν. Σύμφωνα με τα τσέχικα media οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε διαπραγματεύσεις έπειτα από την πρόταση της Πλζεν για μείωση των οικονομικών απολαβών του αλλά δεν βρήκαν λύση. Ενδεχομένως δηλαδή να «παίζουν» το παιχνίδι της υπομονής κι εκεί να οφείλεται η καθυστέρηση που διαπιστώνεται.

Σε ότι αφορά τους Μπριάν Νταμπό, Μάρβιν Πίρσμαν, οι δύο ποδοσφαιριστές μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις παρότι ο πρώτος βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια και ο δεύτερος έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Γκρόνινγκεν. Εκτιμάται ότι και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρξει εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών.

matej vydra vom fc burnley 1621958344 63487

To Top