Αθλητικά

Νέα μεγάλη… αρπαγή από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ – Σενγκέλια και Μπιτάτζε – Φτιάχνει ομαδάρα ο Γιαννακόπουλος!

Νέα μεγάλη… αρπαγή από Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Σενγκέλια και Μπιτάτζε - Φτιάχνει ομαδάρα ο Γιαννακόπουλος!

“Χουνέρι” επιπέδου Σλούκα ετοιμάζουν στο Λιμάνι! Ο Εργκίν Αταμάν πρέπει να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς όποιον παίκτη ζητάει η διοίκηση προσπαθεί να τον φέρει στο ΟΑΚΑ και μάλιστα τους περισσότερους τους έχει ήδη φέρει. Ποιες θα είναι όμως οι τρεις τελευταίες εντυπωσιακές κινήσεις;

Ο Ολυμπιακός είναι σε κατάσταση αναμονής, όσον αφορά στον γκαρντ, που θέλει να πάρει. Στο στόχαστρό του είναι ο Ουκρανός Μίχαϊλιουκ, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 26χρονος παίκτης θέλει να περιμένει μήπως και βρει συμβόλαιο για να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Τον Ουκρανό, πάντως, θέλει και ο Παναθηναϊκός, ακόμη περισσότερο πλέον, καθώς διαπίστωσε ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν φεύγει από την Φενέρ.

Προς το παρόν, πάντως, οι «πράσινοι» φουλάρουν για να αποκτήσουν τον Τορνίκε Σενγκέλια από την Βίρτους Μπολόνια. Εχουν φτάσει την υπόθεση σε τέτοιο πολύ καλό σημείο, ώστε να θεωρείται πλέον ότι μένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η υπόθεση. Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε για την θέση «4» έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό παίκτη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ κοντά, ώστε να υλοποιήσει μία ακόμη επιθυμία του Τούρκου προπονητή.

Κλείνοντας τον Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός, μετά θα πάει να καλύψει το κενό του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Αταμάν έχει αρκετές επιλογές στο συρτάρι του και μένει να φανεί ποια από αυτές θα επιλέξει. Αν πάρει τον Σενγκέλια, ο Τούρκος θα ψάξει ένα «5άρι», που να μπορεί να σουτάρει. Σαν τον Πλάις, που είχε στην Εφές, σαν τον Καμίνσκι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Μακάμπι, σαν τον Γκόγκα Μπιτάτζε, που, όμως, δεν είναι ελεύθερος από το ΝΒΑ. Ο Μπιτάτζε, όμως, αγωνιστικά είναι αυτό, που ακριβώς θα λείπει από τον Παναθηναϊκό, αν αποκτηθεί ο Σενγκέλια.

Στη λίστα του εξάστερου είναι και ο Νεεμάιας Κουέτα των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Δεν σουτάρει καλά από μακρινή απόσταση ο Πορτογάλος.

Πάντως, ο Αταμάν ίσως περιμένει μερικές μέρες ακόμη μήπως και μείνουν κάποιοι ακόμη παίκτες ελεύθεροι από το ΝΒΑ. Αν και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα για να βγάλει παίκτη. Όπως έκανε με τον Βέσελι και την Μπαρτσελόνα, που, όμως, δεν τα κατάφερε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να φτιάξει ομαδάρα και τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει, όπως λένε και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος.

To Top