Αθλητικά

Νέα πρόταση σοκ στον Μάρκο Σίλβα!

Νέα πρόταση σοκ στον Μάρκο Σίλβα!

 Αποφασισμένοι οι Σαουδάραβες, ο κόσμος να χαλάσει, να χρυσώσουν τον 46χρονο Πορτογάλο προπονητή της Φούλαμ που την περίοδο 2015-’16 είχε καθίσει και στον πάγκο του Ολυμπιακού πριν συνεχίσει σε Χαλ, Ουότφορντ και Έβερτον.

 Μετά την απόρριψη, στις αρχές Ιουνίου από τον Πορτογάλο της πρότασης των 38εκ. ευρώ το χρόνο της Αλ Χιλάλ, αυτή τη φορά η Αλ Αχλί αύξησε την προσφορά της στα 40εκ. λίρες ή 46.2 εκ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο στον Μάρκο Σίλβα.

 Εκπρόσωποι της Αλ Αχλί, που έχει ήδη αποκτήσει από τη Λίβερπουλ τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ ετοιμάζεται να φέρει στη Saudi Pro Ligue και τον Ριάντ Μαχρέζ, από τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο για να προσπαθήσουν να πείσουν τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα να τον αποδεσμεύσουν άμεσα πληρώνοντας και την επιπλέον ρήτρα των 8εκ. ευρώ. Η Αλ Αχλί θα περιμένει απάντηση του Σίλβα έως τα τέλη Ιουλίου όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της στην Αυστρία.  

 Στο μεταξύ η Φούλαμ έχει ήδη παραδοθεί στην ιδέα της απώλειας και του 28χρονου Σέρβου επιθετικού της, Αλεξάντρ Μίτροβιτς που ζήτησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ έναντι 56εκ. ευρώ.  

To Top